IRC-Galleria

Diandra

Diandra

Dona Nobis Pacem

Klara vappen 2006!Maanantai 01.05.2006 04:41

Voi vinde, mikä vappu!!!

Mun vapun vietto alko sillee mukavasti, että lähdin Agnian kanssa käymään systerillä kahvilla ja toivottamassa hyvää vappua. Siinä kahvia juodessa soitti kaverini Katja, ettei pääsisikään aikataulunmukaisesti meille juhlistamaan vappua. Ja siihen oli jopa hyvä syy... Katjan jätkäkaveri Jarde oli ollut hetki aikasemmin suihkussa kun Jarde oli kuullu POKS -äänen, puolet vessan katosta tippu alas ja katosta alko suihkuu vettä alas!!! Putkethan siinä oli posahtanu ja katosta suihkus kuumaa vettä ja yks on motissa kylppärin nurkassa. Kämppä oli kuuleman täynnä höyryä! Nice!

Lähdimme melkein välittömästi Agnian kanssa matkaan, jotta voisimme olla henkisenä tukena tälläisen kaamean kriisin aikana ja saavuttuamme kyseessä olevan omakotitalon pihaan, olivat ikkunat ja ovet selkosen selällään ja höyryt oli tuuletettu pois. Tilanne oli aikalailla hyvin halussa ja siinä sitten ihmettelimme tapahtunutta ja täytyy myöntää, että olimme aika huvittuneita kaikki neljä. Jarde taisi lausahtaa 'vitsi, mikä keissi'. Todellakin. Kämppä kävi aika kuumana ja kylppärin lähellä oli lähes sademetsämäisen hiostava ja kostea olo...

Lähdimme siitä kuitenkin Agnian kanssa pian kotiini, sillä Saraiha olisi myös kohtapuoliin meillä ja aloittaisimme vapun juhlistuksen. Siinä oltiin ja väsäsin vissiin hedelmäsalaattia. Olihan suunnitelmana piknik reissu meidän parvekkeelle. Jes! Sen jälkeen menimme alakertaan huoneeseeeni ja Saraiha alkoi näytellä kaikkia kivoja juttujuttuja, mitä oli tuonut mukanaan.
Vesi-ilmapalloja sekä saippuakuplapurkki! Voi kuinka ihanan nostalgista! VAPSit ymmärtää! Khih :D No sittenhän minä tyttö muistin, että mullahan oli vielä jäljellä viime keväältä ne Jäken Saiturinpörssin avajaisista ostamani vesi-ilmapallot. Siis WAU, mikä älynväläys!

Siinä me sitten Saraihan kanssa täytellään vesi-ilmapalloja mun vessassani ja ollaan (tai ainakin mä olin) jo valmiiks ihan märkiä kun osa (ne kaikki vihreet!!!) palloista oli vähän viallisia ja pruikkivat päällemme vettä pikkupikku suihkuina. Mä sain täytettyä sellasen ämpärillisen ja Saraihalla vissiin saman verran. Agnia täytti yhden minun palloistani, jotta voisi heittää mua kerran.

Paras juttujuttu tässä kuitenkin on se, että Agnia lupasi olla maalitauluna!!! Vähänkö siistii! Lainasin siis Agnialle jotain ei-niin-siistejä vaatteita, jotta suunnitelma vois toteutua ja itse asiassa me kaikki vähän valmistauduttiin pukeutumalla sota-asuihin (kuten kuvasta näkyy). Laitoimme jopa sotamaalaukset, jotta pääsisimme tunnelmaan mukaan. Sitten eikun vain kaikki kolme ulos ja minulta taisi sitten seuraavan vartin aikana päästä naapureitteni suureksi harmiksi (oletan) pikkupikku huutoja kuten "TAISTOON" tai "HYÖKKÄYKSEEN". Jossain välissä Katjakin saapui paikalle ja osallistui otteluun sivustakatsojana ja hieman hymyillen... Miksköhän ihmeessä...? :D

Kun vesi-ilmapallosota oli saatu päätökseensä, oli siistiytyminen hyvin ansaittua (ja erittäin suotavaa!). Tämän jälkeen jatkoimme iltaa välillä yläkerrassa, keittiössä tai sitten parvekkeella. Pääasiassa vaan syötiin kokoajan jotain sipsiä, poppareita yms. ja pelattii korttia. Saraiha lähti sitten Saappaan kyydissä pois (työntekijänä, ei asiakkaana!!!) joskus yhdeksän jälkeen ja Agnia oli lähtenyt vähän aikasemmin. Käytiin Katjan kanssa välillä tupakka ostoksilla Lahnuksen Shellillä ja sitten jatkettiin meillä korttia pelaten ja pitsaa syöden. Sain jopa juotua, kiitos äitini, neljä lasillista erittäin hyvää skumppaa. Lasi oli kylläkin hyvin pieni ja pullossahan oli vain se 20 cl eli 2 dl sitä itseään, mutta silti... Khih. :D

Oli mielettömän ihanaa kun sitten Agnialla kävi ihan sika hyvä mäihä yhden asian suhteen ja se paransi iltaa huomattavasti. Ja sitten rakkaani tiny_toe soitti ja sain puhua hänen ja toisen ihanaisen eli hai_di :n kanssa! Kymmenen minuutin puhelu piristää kummastti!!!

Voisin sanoa ja sanonkin hyvin varmasti ja kannatusta saavana, että oli kyllä muistorikas vappu. Ja en tiedä kaikista muista, mutta mulla oli ainakin ihan älyttömän hauskaa!!! Eli Klara vappen 2006 vaan kaikille!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.