IRC-Galleria

nick aivoituksia.Tiistai 04.08.2009 21:39

Hmm..rupesin tässä miettimään semmosta asiaa kuin noi nickit.. Ne on vähä niinku vaatteet,eli niissäkin on "muodit" joka eri nuorisokulttuurin edustajalla on omanlainen nickki. Sit mietin kans et mistä ne on sit lähteny liikkeelle? et onks gooteilla sit ollu joku tyyppi josta kaikki tykkää ja alkaa sit matkii sitä, pannaanpa nyt pari esimerkkii..

esim. gooteilla on yleensä jotai tauteihin,huoraamiseen tai pimeyteen liittyviä nikkejä, heitän seuraavat päästä.
(pzykopathy) (alzheimer) / (satan's whore) (filthy slut) / (Princess_of_Darkness) jnejne..
Eikä tietty unohdeta perus 666 loppuun, ja pentagrammi ihqboksiin.

eli jos omaat tommosen nickin ni ei muutaku nahkakledjut päälle ja baanalle.


sit on pissikset! meikän feivöri, kerron tässä nyt mite saatte itellenne ihkaoman pissisnickin. Alotetaan siitä että nimi on vaikkapa Pinja, alotetaan sillä että pidennetään viimeisä tavua -> Pinjaa. Sen jälkeen muutetaan kaikki A kirjaimet Ä kirjaimiksi, Pinjää -> tuplawee nickin loppuun on tärkee, Pinjääw -> Tämänjälkeen jokainen voi yksikseen kokeilla kirjottaa osan kirjaimista isolla ja osan pienellä, oman maun mukaan tämä. -> PiNjääW. Kaiken viimeistelee heittopilkut ja lopputulos näyttäisi seuraavanlaiselta:

PiNjääW´

Hipeillä tuppaa yleensä olemaan abstraktisia nikkejä, jotka yleensä tulevat siitä kun ovat pajapäissään kelailleet kuinka hyvä nick tää on, tai miettivät, että "onpas tää filosofinen nikki, taas kerran tunnen itteni paremmaks ku muut!" anteeks, koitan pitää omat ajatukseni hipeistä poissa tästä tekstistä :D mutta asiaan, hippien nickit ovat usein luontoon liittyviä, ja/tai jollain tapaa olevinaan taiteellisia, Puunsielu, (näit on vaikee keksii mut you get the picture)

"tummaihoiset"

tummana oleminen ei kyl taida olla nuorisokulttuuri mut laitetaa nyt silti. "tummien" nickit on yleensä todella "egoja" että he ovat kuninkaita tai johtajia jne, tai sit yleensä jonkun tunnetun rap-artistin nimi. Eikä unohdeta etuliitteitä, lil' ja nää.. ja kuten tapaan kuuluu, taustakuvana profiilisivussa on joku niin vituilleen vedetty kuva jostakuta räppäristä,(vituilleen vedetty=kuva on 1/4osa ruutuu tai 100 samaa kuvaa vieretysten) ja ihqboksis 50centin biisin lyriikat.
yht juttuu en viel kässää ja toivon et joku selventää mulle sen, somalit ku juttelee toisillee galleriassa, ni minkä takii ne käyttää nii paljo K kirjainta? aghdeg kkkkkkk? kaikkeen mitä ne sanoo ni kkkkkkkkkkkkkkk loppuun? valaiskaa mua plz :D



mannet

paikkakunta + alaviiva + nimi = mannenick

elikkäs tässä tapauksessa Helsingin_jere, mut tässä tapauksessa ku helsinki on kyseessä niin yleensä tarkennetaan että mikä kaupungin osa, Malmin_leif, Meltsin_Rainer jne.


ernut

ernujen nickit on kaikil vähä samanlaiset, riittänee et laitat nimes perää -chan/san/sama
mutta muista et sun pitää kans käyttää helvetin typeriä hymiöitäääää ;___;~~,fanittaa jotai typerää j-rokkari sälliä ja uhrata aikaa 2h-6h kompassil istumisee :) okei tääki teksti meni vähä vittuilupuolelle,anteeks.

Skenehelmet

Skenehelmet suosivat capslock näppäintä paljon, kaksi yleisintä skenaarioiden "nikinjatketta" ovat
eat world ja go rawr, jotka luonnollisesti kirjoitetaan yhteen ja capsilla. Eteen tulee oma nimi,

elikkä esimerkkinä JEREGORAWR tai JEREEATWORLD


Mä toivon etten loukannu ketää tällä tekstillä, ja älkää plz kyselkö mun nickistä mitää : D

-DJ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.