IRC-Galleria

DiegoSanchez

DiegoSanchez

von Münchhausen

Jamie rules the jungleLauantai 29.09.2007 14:53

Jamie_Tirrock = tyhmä jätkä.

Olinpa eilen taas kerran juoppokuskina Hartzalle ja herra Tirrockille. Siinä ne kittas kaljaa ja sit mentiinki käymää Ten Dollarsissa. No, siinähän sitä sitten vietettiin aikaa noin tunnin verran, kunnes lähettii ajelee Mukkulaan päin hakemaan lisää juoppoja. Heitettii sit se yks juoppo baarii ja Tirrockilla alko vähä päässä sumenee; saatanan runkkari sammu etupenkille ja se meinas koko ajan valua mun syliin. Siinä sit tönin sitä aina välillä, mut ei se mitää tajunnu, vaan valu mun päälle aina uudestaan ja uudestaan.

Sitten heitettii pari pillurallirundia ja lähettiin ajelee Tirrockille päin. Heti ku me saavuttii sen pihaan, nii me alettii herättelee sitä, mut eihä se mitenkää reagoinu. Vähä myöhemmin me koitettii repiä sitä autosta ulos, mut sit se kävi huitoo kyynärpäillään. Vihainen känniääliö, pthyii! Sit mä sain kuningasidean, että jos herralle ei kelpaa mennä omaan sänkyyn köllimään niin nukkukoon sitten autossa. Elikä, ajettii meijän pihaan ja koitettii vielä herätellä sitä, mut ei se mihkää heränny. Enää ei jaksanu yrittää herätellä, joten me jätettii se auton etupenkille köllimään ja laitettii ovet lukkoon.

Kello oli noin 3 yöllä. Hartzan kaa sit naureskeltii iha vitusti ku kelattii, että nukkuukohan se vielä siellä, ku lähen 4 tunnin päästä töihin, ja vielä enemmän naureskeltiin sille, että herääköhän se mun työpaikan parkkipaikalta ja soittaa mulle, et: "mis mä oon?". No, 7 aikaan aamulla menin sitten autoon, mutta Tirrock oli kadonnu. Mua vitutti iha helvetisti, koska mä oisin niin halunnu, et se herää vasta mun työpaikan parkkipaikalta. Mutta kun ei, niin sitten ei.

Tirrock, älä muistele pahalla, vaan muista ens kerralla nukahtaa vielä syvemmin autoos, nii et varmasti tiedä mistä heräät aamulla :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.