IRC-Galleria

Diiwi

Diiwi

treenaa edelleen.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Puuh..Torstai 19.01.2006 19:20

Toka viikko puolessavälissä, reenikausi käynnistyy sentää hyvin..

Maanantaina ja tiistaina uinti, keskiviikkona syvävenyttelyt, torstaina ja sunnuntaina capoeira, perjantaina breikki ja lauantaina salilla..

Noh.. Ekat pari viikko varmaan tuntuu pahalta mut "No pain, no gain", niin se menee..

Kyl tää tästä.. Vielä kun yks ihminen ei olis satuttanu niin pahasti ku mitä teki.. Mut, naisten sanoinkuvaamaton kyky julmuuteen nyt on ilmiselvää.. Vois lopettaa deittailut kokonaan, ku ei niistä kuitenkaan oo mitään iloa.. Kaikki vaan ajattelee omaa etuaan.. Ehkä munkin pitäs :I

Viikonloppu tulee !Perjantai 25.11.2005 01:52

Joo !
Nii !

Viikonloppu tulee. Sillon bilettää ! Juu ^^

Etelän hetelmätSunnuntai 20.11.2005 20:58

Sellanen reissu Helsinkiin vanhoja kavereita tapaamaan. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä trippi oli, vaikka bilemeininki nyt on aina mitä on tämän porukan kanssa :)

Jotta sellasta.. Tuli uusi kuvakin otettua. Tai siis, tulihan niitä kuvia otettua, muttei kaikkia kehtaa näyttää. Aina Hyvä Ilme Kuvissa (tm) :(

FiilistelyäSunnuntai 06.11.2005 17:22

NP: Scooter - Shake that !

Jooh.. Ihan sellanen olo että vois breikkiä vedellä taas.. Muttei tääl kämpässä mahdu tekeen.. Noh, pakko vaan odotella että pääsee reeneihin seuraavan kerran..

IltatöötLauantai 05.11.2005 07:00

Jep..

Taas vaihteeks Be-bopis viihteellä.. Ohan se ihan mukava paikka ja kerrankin siellä oli kiva olla kun Mr. Wolfman ei ollu setittämässä kaikenmaailman pikkuhousujuttujaan.. Ne käy välillä hermoille ihan tosissaan..

Mut, yksin sain taas olla, niinkuin yleensä.. Tai no, sain ja sain.. Jouduin, ehkä enemmänkin.. Vaikka eihän se mua haittaa, kun musiikki on sellasta mitä kuuntelee.. Mut melkonen lihatiski siitä paikasta on kyl tullu.. Kauhee riiaus käynnissä kaikkialle mihin kattoo..

Sellasta se on.. Nyt varmaan nukkuun.. Jos tosta ircistä nyt vaan pääsis eroon...
- Vanhemmat »