IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 03.08.2009 15:51

Steve:

just finished a killer gig @ Ankkarock fest in Finland, there were all these death metal bands before us- it seemed like the wrong crowd...

but...when we came out the front row was filled by cute teens w/ pink hair & leopard prints! these Fins know how to ROCK baby!!!
___________________________________


hiukka jäljes näin hehkuttelen, mut eipi voi mitään : DD
Eli tää lauantain ankka! yli yli siisti kiva huippu päivä, oikeesti, vaikka olin kyl aik väsy koko päivän.
Nähtiin Dollsit liven, keskeltä etuurivistä! tosi hyvä keikka siitä huolimatta, että jotkut bändin laitteet tinttaili ja aika loppu kesken. fiilikset oli silti hyvät! keikan jälkeen me jäätiin siihen lavan lähistölle katsoo, josko bändin poikia näkyis siinä bäkkärillä ja Steve olikin sit siel juttelemassa joillekin. Sit se huomas meidät, tunnisti sielt tampereelta, ja vilkutti. :D sit se huikkas, et nähään yhen levynmyynti paikan luona, ja mentii sit sinne. sit se tuli sinne ja näi. oltiin sit steven ja sen mukana tulleen sami yaffan pojan kaa n. tunnnin ajan ja höpöteltiin jotai :o vähänkö siistiä! laitan siit kuveja nytten. :) steve oli vaihteeks aivan älyttömän mukava ja hauska, ja tää samin poika, Quest oli tosi sulonen ja mukavan olonen myös. :)

mut ei vitsit joo, vähänkö kiva helsingin reissu. :o

joo. :D moi.






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.