IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Brockilainen Ultrakriketti.Tiistai 30.05.2006 02:34

Mieti kaikkein kummallisin ja epäselvin seikka elämässä, maailmankaikkeudessa ja kaikessa. se ei ole mitään verrattuna Brockilaisen ultrakriketin sääntöihin sellaisina kuin niitä korkeimmissa ulottuvuuksissa sovelletaan.
Täydelliset säännöt ovat niin suunnatoman monimutkaiset, että ainoan kerran kun ne on sidottu yhdeksi kirjaksi ne luhistuivat kokoon mustaksi aukoksi.
Seuraavassa kuitenkin lyhyt yhteenveto säännöistä:

Ensimmäinen sääntö:
Kasvata itsellesi ainakin kolme ylimääräistä jalkaa. Et tarvitse niitä, mutta se huvittaa yleisöä.

Toinen sääntö:
Etsi hyvä Brockilaisen ultrakriketin pelaaja ja tee hänestä pari kloonia. Näin säästyt rasittavalta pelaajien valinnalta ja treenauksilta.

Kolmas sääntö:
Vie joukkueesi ja vastustava joukkue suurelle pellolle ja rakenna ympärille korkea muuri.
Tämä tehdään siksi, että vaikka peli onkin merkttävä yleisölaji, niin se, että yleisö turhautuu kun ei voi nähdä mitä kentällä tapahtuu saa sen kuvittelemaan että peli on vielä paljon jännittävämpi kuin se itseasiassa onkaan. yleisö, joka on juuri katsonut melko tylsän ottelun, kokee sen vähemmän elähdyttäväksi, kuin yleisö, joka luulee että on juuri jäänyt näkemättä urheiluhistorian dramaattisin ottelu.

Neljäs sääntö:
heitä pelaajille muuri yli paljon sekalaisia urheiluvarusteita. Mikä tahansa kelpaa - Krikettimailoja, pesäkuutiomailoja, suksia, mitä tahansa millä pystyy lyömään kunnolla.

Viides sääntö:
Pelaajien täytyy huitoa kaikella minkä käteensä saavat niin hurjasti kuin ikinä kykenevät.
Kun pelaaja osuu toiseen pelaajaan ja saa pisteen, täytyy hänen heti juosta karkuun ja pyytää anteeksi turvallisen välimatkan päästä.
Anteeksipyynnön tulee olla lyhyt ja vilpitön, ja jotta se olisi mahdollisimman selkeä ja siitä saisi maksimipisteet on käytettävä megafonia.

Kuudes sääntö:
Voittaja on se joukkue, joka ensiksi voittaa.


=Lainaus Linnunrata kirjasarjan kolmannesta osasta Elämä, maailmankaikkeus- ja kaikki.=

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.