IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 22.12.2009 02:32

nonnii ihmiset.

Joulu on kohta. Haluisko joku mulle kertoa miksi se ei nyt tunnu yhtään olevan kohta? Muksuna tyyliin tuli housuihinsa aina kun tajus että jeah joku kolme päivää jouluun. Nyt ko kelaa että kohta on joulu niin ainut mistä vähän innostuu on fakta että jouluaatto on ainoo kunnon vapaapäivä puoleentoista viikkoon. aika jeah.
No eei, onhan se ihan korvaamatonta että kerrankin ollaan taas koko perhe kotona ja saa olla ihan rauhallisesti ja pääsee saunaan ja on ihan loputtomasti ruokaa mutta mihin se entisaikain jäätävä innostus on hävinny? nykyään joulu vaan ressaa ja kaikki kaupat on kiinni kun on jotain fakin extrapyhiä joulun jälkeen. stnan uskontobileet. ei, ei lähdetä nyt kuiteskaan dissaamaan mutta just vaikka tapaninpäivä, mitä virkaa sillä on niinkos pyhäpäivänä? yhtä tärkee kun helluntai. No, kumpanakin kaupat on vammasesti kiinni. no eivaan, oon tapanin päivänä töissä (kuin myös joulupäivänä, sori en lähe dokaamaan) ja se hyvä siinä on että saa pyhäliksat. mutta uusvuosi vapaa! kaikkee ohjelmaakin on.
on muuten olemassa onneks yks asia joka saa aina edes vähäksi aikaa joulumieltä keskisen räkärokkariinkin. joululaulut! Just joku tonttu on ihan mahtava biisi, vähän niinko vaikka varpunen jouluaamuna. aattelinki että vois skruudata vaikka oman jonkun joulurallin jossain vaiheessa. tai sehän riippuu ihan mitä lines of six siihen sanoo. no, on se joulu joka tapauksessa ihan jees.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.