IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »
joulupäivää vaan kaikille.
tässä sitä taasen nautiskellaan kaiken maailman glökejä ja ollaan taas niin täynnä kaikenmaailman laatikoista että...
kukahan on muuten keksinynnä että joulun ja uudenvuoden välissä pitää olla kokonainen viikollinen välipäiviä? miksein vois pitää paria semmosta tasaantumispäivää, ja suoraan sen jälkeen uppoutua siihen ah niin raittiinrauhalliseen uudenvuoden viettoon? ei tässä muuten mitään vikaa, mutta tää tämmönen tyhjäpäivänen höntsääminen alkaa jo hiukan kyllästyttään. tänäänkin sitä on taas vaan hakattu boxin ohjainta ja mässätty...tainnoniinno tulihan sitä käytyä taasen parin tunnin reissulla sukulaisia kahtomassa, mutta se voidaan laskea tuohon mässäämis osaan.
sitten toinen juttu mikä kans ihmetyttää on rusinat. kuka ääreisnero on kekannu, että jouluna syödään rusinoita? ne pitäis muutenkin kieltää laissa...ne on niin helvetin hyviä että niitä vaan vetää koko ajan, sitten kuut oot tunnin vetäny vaan pelkkiä rusinoita niin arvaappa lentääkö paska ja haiseeko pahalle sen jälkeen?
eipä tässä muuta, saatanan tontut<3

joulu yö, juhla yö.Sunnuntai 25.12.2005 03:13

hyvää iltaa ja hyvää mennyttä joulua vaan kaikille. jep, tässä ma vaan istun ja mietin, että josko sitä vaikka nukkuunkin jossain vaiheessa...vaikka tiä että kannattaako tuo...
sain lahjaksi mp3 soittimen, pulttibois dvd:t, kalsareita, villasukkia, uuden rotsin, todella helmin rannekorun ja kaikenlaista muuta kivaa...kiitosta vaan kaikille jotka miuta muistivat.
nyt se sitten virallisesti alko, se uuden vuoden odotus. juurikin tuossa huitasin helttaan loput tequilani, luottaen siihen että saan jedimasterilta sen pullon uuudeksivuodeksi jotenkin. muuten voi olla hyvin tylsää.
oon tässä illan kuluessa miettinynnä syvällisiä,kuten esimerkiksi että minkähän helvetin takia joku saatanan einstein jättää paahtoleipä pusseihin aina ne helvetin kantapalat, joita ei kuitenkaan kukaan IKINÄ syö?
ensimmäinen joka tietää, kertokoon sen minulle...jos se on jonkinlaista tieteellisesti mullistavaa homeitiöiden lisääntymis- ja suvun jatkamiskantaa koskevaa huipputeknistä tutkimusta varten, en edes halua kuulla loppuosaa tästä testisä, alkuossa kyrpii jo ihan tarpeeksi....okei, en tiiä minkä takia ylipäätään mietin tämmöstä, enhän mä oo helvetti soikoon ees syöny tänään yhtään paahtoleipää, mutta tulipahan nyt vaan mieleen.
eipä tässä muuta, syökää ja lihokaa tonttuseni<3

maanantai...onko kaikilla kivaa?Maanantai 19.12.2005 15:43

maanantai, tietotekniikan tunti, jussilaa, helvetin tylsää. saatana kun ei pääse edes röökille. onneks kohta on kahvitauko...sit pitäis olla matikkaa mutta saatanan perseensuti, lähdenpä kotiin. haloo? kyllä, halo 2:sta.
savuketta....
saa muutes onnitella, mulla ja jontulla tänään 13 kk täyteen.
viis aamua jouluun. jeah. 12 aamua uuteenvuoteen. kolmetoista aamua krapulaan. tuskin maltan odottaa:/

sunnuntai...Sunnuntai 18.12.2005 15:18

voi vittujen kevät. jos joku päivä on perseestä, se on khyl sunnuntai. kulta lähtee taas tänään kotiin, huomenna alkaa koulu taasen ja ulkona on niin saatanan kylmä ettei viittis mennä ees luisteleen:/ no ei vaan, ei saa viä valittaa kun psycho^ tua keittiössä vielä häärää, mut kohta se menee kotia...
mutta löytyyhän tästä päivästä jotain positiivistakin; joulu on vähän lähempänä! ja sitä myötä uusvuosi, joka taas tarkoottaa armottomia perskännejä ja suunnatonta krapulaa. jes.
joulu taas tarkoottaa jotain ihan muuta, niinko vaikka saunaa, hyvää safkaa, kynttilöitä ja lahjoja. joita tuskin tulee hirveesti. vois kuvitella että ainakin puolet niistä tulee valuuttana...joka taas uuppoo viikon päästä uutenavuotena tupakkiin ja viinaan, josta taas seuraa se edellämainittu maksimaalisdarra. elikkäs kertoisko joku mulle onko tässä koko paskanakkihommassa minkäänlaista JÄRKEE?
kiitosheivituntontut.

tänääxLauantai 26.11.2005 22:45

joo, egax mä niinQ heräsin ja söin aamupalaa ja illalla aattelin mennä nuQ
- Vanhemmat »