IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

jjo.Keskiviikko 31.12.2008 02:56

en muista koska oon viimeks siivonnu näin vitusti. ja miksi?
mikäli huomenna oikeesti tulee (toivottavasti tulee) paljon jengiä niin eiköhän se nyt oo taas torstai-aamuna ihan sama paljonko oon siivonnu :D
ja jos ei tuu niin jee, vituttaapa ainakin puhtaassa ympäristössä.

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 17:21

Muhun nyt ei saa puhelimella yhteyttä ainakaan ennen huomista koska oon sviidu köyhä ja liittymä on nyt hetken kiinni. pahoittelemme.

Löysin nirvanan.Tiistai 30.12.2008 00:44

Makasin saunan lauteilla, lämpöasteita 105.
Kuuntelin Gunnareiden November rainia ja pitelin vasemmassa kädessä kylmää olutta.
Laitoin silmät kiinni ja olin vaan.
Huhhuh, ei oo ihan hetkeen ollu niin hyvä olo.

[Ei aihetta]Maanantai 29.12.2008 22:06

http://turnyournameintoaface.com/?name=Juha

Mun nimi on tosi ruma :(

http://turnyournameintoaface.com/?name=Lepa

ja mun lempinimi näyttää onneks vaan demonilta

hiivasieni.fiSunnuntai 28.12.2008 18:18

Emättimen normaali pH on hapan (4,2), ja happamuutta pitävät yllä maitohappobakteerit. Jos pH-arvo jostain syystä nousee liikaa tai elimistön luonnollinen vastustuskyky heikkenee, hiivasieni saattaa alkaa lisääntyä ja aiheuttaa tulehduksen.tuli vaan mieleen.

JesTorstai 25.12.2008 04:53

Viimein. Reenikämppä helmikuussa <3

[Ei aihetta]Torstai 25.12.2008 02:30

"Ne on sellasia juttuja joita katotaan jonku kivan kaverin kanssa pikkutunneilla"

Joulu on taas.Keskiviikko 24.12.2008 13:21

Kusetuksen riemujuhla. ootteko ikinä miettiny että joulu on tosiaan ehkä aprillipäivääkin pahempi.
aprillipäivää ei sentäs mainosteta sitä edeltävää puoltatoista kuukautta eikä siitä pääse oikein kukaan hyötymään rahallisesti, toisin kun joulusta. juu onhan se kaupanalan yrittäjien kannalta helvetin hyvä. Mutta eniveis, aprillipäivän tarkotushan on "vetää kaikkia höplästä" (mikä ikinä se höplä sitten onkaan) koko päivän eri tavoilla. jouluna pissataan väkeä linssiin vähintään yhtä paljon. jotenkin tässä kun pikkuhiljaa on kasvanu LÄHES kaikista leluista ja muista häppäsvärkeistä, mukaanluettuna lapsen sinisilmäisyys, aikalailla ulos niin sitä on alkanut miettimään.

Jouluna juhlitaan siis alunperin jeesuksen kristuksen, vapahtajan syntymää. riemujuhla kaikille kristityille, herramme jeesuksen ilmestyminen maan päälle! kyllä kaikki sen lorun tietää, kolme fiksua miestä idästä ja heinillä härkien kaukalon jne.
_MY_ASS_!

ensinnäkin, hieman pohdiskelua nyt tästä "jeesuksen syntymästä": ei ole mitenkään mahdollista tulla raskaaksi, jos olet neitsyt. Eli joku Maria niminen nyt vetää väkeä "höplästä". toisekseen, helvetin hyvin synnytetty yli kaksituhatta vuotta vanhoilla metodeilla; ensin kävellään supistuksissa ja lapsivedet nilkoissa ympäri kyliä monta päivää, sitten mennään pinnisteleen johonkin latoon ja laitetaan se vastasyntynyt lapsi johonkin heinäkaukaloon nukkumaan...ihme ja kumma, ei tulehduksen tulehdusta eikä mitään kipuja tms, steriilejä kovin oli siihen aikaan ladot. no, jokatapauksessa se mitä yritän sanoa,hauska satu näin jouluksi, mutta näkyy vähän läpi.

mitäpä se joulu nykyään on?
Ylensyömistä ja kerskakulutusta. en nyt tarkota että pitäis minun mielestä jotenkin ottaa huomioon esmes nälkälapsia sambiassa tms, vaan lähinnä yleisenä pohdiskeluna vertasin joulun "alkuperäistarkotukseen". Kyllähän väki juu vieläkin kirkossa käy ja sinänsä kunnioittaa niinkutsuttua perinnettä, mutta eipä se kovin suuri prosentti ole joka tänäpänä kirkkoon menee jouluaattona julistamaan herransa tseebuksen nimeen ja rukoilemaan joulurauhaa pyhältä hengeltä. Ja hyvä homma jos ne vähät ihmiset joulurauhansa sillä tavalla saavuttaa, mutta kyllä se joulun nirvana näyttää nykyihmiselle tulevan ihan jostain muusta.
Otetaan nyt ihan peruspulliainen, joku random average joe. Se valmistautuu jouluun kuukauden verran siivoamalla, ostamalla lahjoja ja ruokaa. ei suinkaan käymällä joka adventtina kirkossa ja sytyttämällä kynttilää rukouksen yhteydessä. Ei ihmiset tee enää niin. Ihmisillä on liian kiire elääkseen uskossa, ei semmoset asiat enää ehdi kiinnostamaan ketään. Mutta sitten tulee jouluaatto. Jouluaattona on aikaa, saa rauhottua ja ottaa iisimmin. vaikka no, johan sitä onkin kuukauden verran valmisteltu.

jouluaattona on sitten kaikki jees, ei ole kiire mihinkään ja koko kuukauden juokseminen kyllä näkyy, on siistiä, on ruokaa eikä oikein mikää häiritse. mutta missä se alkuperätarkoituksen kunnioittaminen sitten on, löytyykö sekin normaalin taapertajan jouluaatosta? eipä löy-y. ennen joulua sitä ei kukaan ehdi miettimään, ja nyt kun ei ole kiire enää niin miksei se vieläkään kiinnosta ketään? koska nyt ihmisillä on aikaa itselle, ei kaksituhatta vuotta vanhalle lastensadulle.

ja sitten illalla tulee taas kiire, ainakin isille, veljille, sedille ja serkuille, kun pitää joulupukin tulla kylään.
Nyt on aika antaa pois ne edellisen kuukauden ajan piilotellut lelut ja kamat.
Tontut on vakoillu taas koko joulun että ollaanko oltu kiltti vai ei ja sitä mukaa tulee sitten lahjuksia.
Niiiiiiiiiin perus, niin nähty, niin kaiken kasvatusopin vastainen juttu että oikein hävettää; KIRISTYS JA LAHJONTA!!! saadaan mukelot olemaan normaalia kiltimmät uhkailemalla ettei pukki tuo lahjoja ja sitten lahjotaan yhtenä päivänä ne jokatapauksessa hiljaseks. Mulle sanottiin muksuna että jos en oo kiltisti, pukki tuo pelkkiä risuja. Tänä vuonna en oo ainakaan ollu mikään unelma lapsi, ja tiedän jo nyt etten saa ainuttakaan risua. vaan jotain ihan muuta.

no eipä sillä, onhan joulu helvetillisen mukavaa aikaa, ja mä ainakin ihan suoraansanottuna rakastan perhettäni sen verran, että pyhitän joulun vain heille ja heidän kanssa olemiseen, mutta noin general wondering pohjalta, eikö joulu nyt vähän sodi itseään vastaan?

Kristinuskollinen näkökanta: juhlitaan kristuksen syntymää
käytäntö: Ostetaan kuukausikaupalla leluja ja juttuja toisille, syydetään raha kauppiaille eikä kolehteihin, eikä yksikään lelu tai muu vastaava jonka kukaan mun tuttavapiiristä tänä vuonna saa, varmasti esitä jeesusta eikä ole minkäänlainen uskon ylistys muutenkaan.
ja enivei, kaikki tietää että usko on lähinnä merkki heikkoudesta, mutta eikö ole niiden uskovien ihmisten puolelta aika säälittävää, että pelko siitä ettei se vapahtaja palaakkaan, pitää kätkeä kulutuksen alle?
sitten se toinen juttu...ylensyönti on muistaakseni "syntiä"? eli hajotkaa normaaliin syömiseenne, uskovat heikot, tämä pakana ainakin syö niin paljon ettei viikkoon tarvi.

sitten se käytännön näkökanta: Odotetaan päivän verran että pukki tulee! Jee!
Käytäntö tästä: Lapset on vielä sinisilmäisiä ja hieman tyhmiä. Ne oikeasti luulee että on olemassa sellanen punaisiin pukeutuva mies joka ihan hyvää hyvyyttään antaa kaikille tavaraa. ettekö te hyvät ihmiset ymmärrä, että te kusette kakaroita linssiin ihan sumeilematta? eikä se ole mun mielestä kovin reilua. te ruokitte kersojen kuvaa sitä että maailma on himppu ruusuilla tanssimista ja että joo, on ainakin yksi päivä kun kaikki on maan päällä hyvin. on juu paremmin, mutta ei hyvin. mitää ei saa ilmaseksi, ja ne kakarat oppii sen kuitenkin, mutta mitä aikasemmin, sen parempi. eli ei kukaan vaan hyvää hyvyyttään anna tavaraa. ei edes unicef.
eikä huijaaminen ole ikinä oikein.

no mutta siis, en tiedä saiko kukaan nyt siitä ideasta kiinni jota koitin viestittää.
Jokatapauksessa, itse nautin tästä päivästä koska tykkään perheestäni, pidän saunomisesta ja syömisestä eikä sillä, en mä vastaankaan sano jos joku haluaa mulle jotain antaa.

en jaksa enää kirjoittaa, joten noin päällimmäisenä:

HYVÄÄ JOULUA JOKAIKISELLE
<3