IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 17.01.2009 23:12

hienoja näistä viikonlopuistakin tullu. Makaan himassa feat. niko ja karkki ja pelaan GH:ta kun ei yksinkertasesti oo MITÄÄN muutakaan tekemistä.
Menneet on ne nuoruuden päivät kun joka viikonloppu oltiin jossain päin suomee tai vähintäänkin jossain räkäloukossa tampereen toisella puolella, pää ihan jäässä ja maanantaina ei ollu mitään tietoo millanen viikonloppu oli ollu.
no tiedänpä ainakin mistä johtuu; ei o vittu yhtään rahaa. vaan eipä ollu ennenkään. aina löyty jostain sen verran että sai pään täyteen, mutta ei nykyään. vittu life sucks and the you fucking die.

angst

[Ei aihetta]Torstai 15.01.2009 14:51

jalat on ihan vähän hapoilla vieläkin, kiitos mun "kuskin".

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 14:08

hassua...oon jo reilun vuoden tässä kämpässä asunu, ja äsken tuli ekaa kertaa semmonen tunne että oon kotona. kipitin herättyäni tohon viereisen rapun leipomoon hakeen runebergin tortun ja kahvin ja siitä tulin parvekkeelle tupakalle. ilma oli tosi raikasta ja tupakka hyvää ja kämppä tosi siisti ja musa soi ja tuli varsin hyvä fiilis, niinku kotona pitäis. hyvä että nyt kun on haussa uus kämppä :D

[Ei aihetta]Tiistai 13.01.2009 11:16

nyt alkaa palaan kiinni tähän.

[Ei aihetta]Maanantai 12.01.2009 17:18

onko ikinä tullu sellasta oloo että kieli on nyt muuttunut kekäleiksi jotka on hehkuvan kuumia ja jos yrität puhua niin suusta vaan putoilee kekäleitä ja koko kämppä saattaa syttyä tuleen? tai muistatteko kuinka _helvetin_ hauska voi kokispullo oikeesti olla?

en mäkään enää muista...

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.01.2009 17:40

Haminaan ja takaisin mars.

aamuhämmenysLauantai 10.01.2009 11:26

Aloitinpa sitten aamuni avaamalla telkkarin vähän seitsemän jälkeen.
Sieltä tuli pirrettyjä.
Ei ole hetkeen ollu aamua jollon olisin tuntenu yhtä vahvasti niin montaa tunneta samanaikaisesti.
Huvitti, suututti, suretti, hämmensi, nauratti, kummastutti ja ärsytti, mutta jostain kumman syystä jäin tuijottamaan niinkin sekavaa ohjelmaa kuin Touhukkaat.

Touhukkaiden loppuessa ymmärykseni nykypäivän päihteisiin kajoamisen kokoajan matalampaa kynnystä kohtaan oli kasvanut aika suuresti. Jumalauta jos muksuille näytetää tollasta made-by-drug-addicts paskaa jo ihan pienestä pitäen niin tottakai niistä tulee jotain pirinistejä! aivan mielettömän sekavaa ja typerää skeidaa. Mikäli Touhukkaiden tekijä/tekijät ei oo ollu minkäänlaisissa hyvin vahvoissa sienissä niin...no...no okei, ei oo muita vaihtoehtoja, ne on sienissä.

Joko oon jo unohtanu millasta oli olla kakara tai sitten sillon tuli vaan normaaleja ohjelmia. just jotain prätkähiiriä tms. okei, huono esimerkki koska Bikermouses from mars on verrattaen psykootinen lastenohjelma myös, mutta ihan noin kontrastiksi. kun nyt lähtee miettimään ideaa tästä vanhemmasta sarjasta; kolme hiirtä jotka on Marsista ja ne ajaa prätkillä chigagossa ja kaikkee, kyllä te tiiätte. ideana itsessään jonkin verran kyseenalainen. ja sitten uudempi esimerkki, vaikka tämä touhukkaat; sinitukkainen pikkutyttö etsii ystävänsä, kieroon katsovan lohikärmeen, kanssa suttupöpöä joka yrittää sotkea kaikki maailman kirjat. matkallaan suttupöpön luokse sinitukkainen, jatkuvasti groovaava ja lässyttävä pikkulikka jolla on jamaikan lipun värinen "voimaranneke" kädessään, pyytä kotiyleisöä mm. tanssimaan mukanaan reggaeta ja syömään pillereitä yhdessä lohikäärmeen kanssa joka näyttää kokoajan siltä kun se olis todella, todella isossa pilvessä. välillä aina jostain ilmestyy lautassilmäinen veho joka käskee edellä kuvailtua pariskuntaa tekemään kaikenlaisia tehtäviä, kuten esimerkiksi jättivauvalle velliä "klönteistä". vellihän syntyi kätevästi klönteistä kun sheikkaili peppuaan hetken aikaa ja käski kotiyleisön hinkata toisiaan vasten.
Ylämainittu "jättivauva" oli siis vaaleanpunainen, todella pahasti epämuodostunut möykky joka ei tehnyt koko ohjelmassa muuta kun istu vaipassaan keskellä keittiötä, kuolas lohikäärmeen päälle ja lopulta röyhtäs ja sammu. tarinan päätös oli se että lopulta tämä erittäin sieniseltä vaikuttanut pikkulikka ja erittäin budiselta vaikuttanut lohikäärme, jatkuvasti reggaeta groovaava pariskunta pääsi suttupöpön luokse ja antoi sille "loppumattoman talouspaperirullan". yritin sinä sitten ohjelman jälkeen miettiä että mitä jäi käteen: älytön halu pajautella ja vetää lihasrelaksantteja.

EHKÄ VÄHÄN VITUN SAIRASTA!!!!!
voin kerrankin ilolla ja ylpeydellä sanoa: Toista se oli kun mä olin kersa.

[Ei aihetta]Perjantai 09.01.2009 13:45

All we are is entertainment
Caught up in our own derangement
Tell us what to say and what to do
All we are are pretty faces
Picture perfect bottled rage
Packaged synthesized versions of you