IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

sunnuntai -.-Sunnuntai 29.01.2006 18:05

mitä pitää tehdä silloin, kun tuntuu että pitäis survoo päänsä kenttähaupitsiin ja ampua se jonnekkinpäin siperiaa?

perjantai, lauantai <3Lauantai 28.01.2006 23:40

joo, perstaina taas messuilla...edelleen liikaa lössiä, vaikka huomattavasti vähemmän kun torstaina.
mutta huomattavia parannuksia torstaihin:
1. jonttu tuli messuille<3
2.lisää tuttuja messuilla, vaikka oli niitä jo torstainakin
3.ei koulua (olis kyl pitäny mennä...katso kohta yksi.)

olikos niitä enempää...ei.
tänään, lavvantaina. mitään muuta ei oo saatu jontun kanssa aikaseks kun lasagnee, joka oli liian ohutta ja siitä puuttu muskotti, mutta oli silti tosi hyvää.
kiitosnam.

tuota.Torstai 26.01.2006 18:25

torstai, mitä voi odottaa?
(messuilla oli liikaa väkeä)

something in my mindTiistai 24.01.2006 01:42

olosuhteisiin nähden varmaan ihan mukava päivä. ehkä mietinnän täyteisin tähän mennessä...jos nyt ei ihan ykkös sijalla niin ainakin pääsee top kolmoseen.
huomenna taas kouluun...ei kyllä nappaa taas herätä yhtään.
kaikille varmaan tulee joskus semmosia aikoja että kun yks asia painaa mieltä niin alkaa painaa toinenkin asia ja sitten taas yksi ja niin eteenpäin? tuleehan?
mitä semmosena aikana pitää tehdä? pitääkö vaan odottaa että kaikki ne asiat joita miettii lakkaa mietityttämästä, mahdollisesti olemasta?
ja nyt kun tässä jauhan ajatuksista ja kaikesta, niin en tarkota semmosta jankaamista mistä tänään puhuttiin, se joka on kanssani niistä puhunut tietää sen kyllä. tarkoitan vaan juuri sitä että ensin yksi asia, sitten kaikki muukin.
ei vaan jaksa koko ajan vaivata pientä tyhjää päätään kaikenlaisella paskalla...miten saa ajatukset pois päästä? osasin sen joskus, mihin voi luontaiset taidot hävitä?
joskus muinoin uskottiin että siihen auttaa kun tekee reijän päähän...no, onneksi lääketiede on kokenut valtaisia edistysaskelia viime vuosisatojen saatossa. vielä kun joku psykiatri tulee selittämään kuinka saa siirrettyä ajatukset johonkin helvettiin, niin on taas paljon parempi olo.
no, luotan siihen mihin aina ennenkin että asioilla on tapana järjestyä...mutta mitä jos ne ei teekkään niin?

...Maanantai 23.01.2006 12:39

mitä pitää tehdä kun ei tiedä mitä pitää tehdä?
tai oikeestaan vois kysyä että mitä pitää tehdä sillon kun tietää ettei voi tehdä mitään mutta tuntuu että jos ei tee jotain niin menettää itselleen tärkeimmän asian?

jos joku nyt tulee kertoon mulle että kaikki on hyvin ja huolehdin ihan turhaan...en tiedä miten semmosesta vois kiittää.

14 kk <3Torstai 19.01.2006 14:09

jeh, tänään Joannalla ja mulla tulee täyteen 14 kuukautta.
ja arvatkaas, tälläkrtaa kun kirjotan tätä systeemiä, ei vituta yhtään^^
tainno yks juttu ehkä vähän...tänään on aivan helvetisti pakkasta. eikä siinä oo sinänsä mitään pahaa, mutta ei vaan pysty kykeneen olla ulkona yhtään...tupakallakäyntikin on jo työtä.
mutta mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä.
istun juurikin hervannan uimahallissa ja kirjotan kun on taas vähän tylsää. väsyttää vähän...liekö johtuvan siitä että täällä 30 metriä maan alla ei oikein ilma kierrä, vaiko sitten tän päivän megaraskaasta, 1,5 tunnin koulupäivästä.
mutta mitäpä sitä tekeis tänään loppupäivän? no vaihtoehtoja on:
1. murikkaan salille ja pelaan sählyä
2. himaan siivoon
3. himaan pelaan boxia ja kuunteleen ulinaa siitä että pitäis siivota

musta tuntuu että löydän itseni murikasta illalla.
ja noin kolmenkymmenenkolmen sekunnin kuluttua löydän itseni tuolta ylhäältä, opiskelijankadulta, tupakalla.
adioo.

butterfly no care.Keskiviikko 18.01.2006 22:50

en tiedä mistä otsikko tuli tai mitä se tarkottaa.

keskiviikko, normipäivä, perus jutut eikä mitään uutta. ajattelin taas avautua teille, koska mulla ei oo mitään tekemistä. kun puhelinkaan ei varmaan oikein toimi, ainakaan en saa yhteyttä kehenkään...uusimistako vaille?
nii, että päiväkirja angst taasen tiedossa...mistäs tällä kertaa kirjottelisi?
päiväkirjan tarkootushan on että sinne voi kirjottaa omia mietintöjään ja purkaa sydäntään melkein niinkun puhuis jolle kulle, vaikkei oikeesti puhukkaan. toisaalta taasen se, että asiat kirjottaa päiväkirjaan eikä puhu niitä kelleen, tarkottaa sitä että haluaa pitää ne ihan omana tietonaan, ja mun mielestä päiväkirjan perusperiaatteisiin on aina kuulunu ettei toisten päiväkirjoja lueskella...jolloin kaiken maailman tämmöset nettipäiväkirjat kumoo tässäkin jutussä ilmaistut säännöt, ja tekee itsestään täysin turhan. mutta, kas kummaa, tässä sitä silti kirjootellaan.
mitenköhän päästiin tohonkin^?
no varmaan se päällimäinen idea tossa äskösessä oli että te tajuatte kuinka helvetin tylsää mulla on, kun kirjottelen tänne päiväkirjaan. tai sen tapaiseen.
vittu, nyt loppu tämmönen paskanjauhanta. ja kun joku loppuu, toinen asia alkaa, eli eiköhn mennä paskalle.

kiinnostaax?Keskiviikko 18.01.2006 01:09

perskarvat soikoon...
vituttaa taasen syvästi. joo, ihan rensseli päivä oli koulussa, paitsi että edelleen vaivaa ne vitun nollat jotka seisoo siinä saatanan opintokortissa. nojoo, suurin osa niistä viimevuoden jo suoritettuja nollia, mutta kuitenkin. motivaatio taas täysin kadoksissa...mutta sekös nyt muka olis uutta.
oon varmaan tulossa hulluks...mikä laittaa ihmisen aatteleen toisesta/toisista ihmisistä semmosta jonka tietää mahdottomaks? ei se voi olla luottamuksen puutekkaan...onko se sitten vaan sitä että välittää siitä/niistä ihmisestä/ihmisistä sitten niin paljon että pelkää vaan koko ajan pahinta? kai siinä on jonkinmoinen itsesuojeluvaistokin messissä...tiedä häntä, ehkä mä oon vaan taas nukkunu liian vähän.
rupesin tänään miettiin vanhoja kavereita. ala-aste aikasia, jopa yläasteen tuttavuuksia. helvetti kun tulee nähtyä kaikkia liian vähän. aikaa olis kiva olla johonkin muuhunkin kun koulunkäyntiin. helpottas huomattavasti jos nyt jossain vaiheessa sais semmosen kämpän puolikkaan jostain vähän lähempää koulua, jäis vähän sitä omaa aikaakin...ja sais saatana nukkua vähän pidempään. taas aamulla herätys klo. 05.30...mutta niinkun eräs pitkätukkasoftaaja kerran niin osuvasti mainitsi; "sankarit heräävät aikaisin".
eniten tässä kohtaa vituttaa kuitenkin se, ettei ikinä tajua harkita sanojaan ennen kun on ne suustaan pihalle päästäny. itseasiassa mua ei vituttais just nyt yhtään niin paljoo jos olisin vaikka mykkä tai jotain. tai jos vaikka ei pystyis kirjottaan tekstiviestiä kello yheksän jälkeen. no okei, riittäs sekin että oppis harkitseen mitä kirjottaa niihin tekstiviesteihin.
ei paska, nyt on pakko mennä nukkuun...muuten pääse millään huomenna ylös...ja jos vaikka olokin vähän paranis...


kellään tarjota mulle yhtään tupakkaa?

[Ei aihetta]Lauantai 07.01.2006 00:44

perjantai. koulu alkaa kahen päivän päästä ja mua vituttaa.
olin tänään löffäämässä jannen kanssa. oli mukavaata, käytiin klubissa ja istuttiin jannella ja väsäiltiin biisejä. tulin kotiin, menin saunaan, tuli äärimmäinen ikävä, katoin leffan, nyt istun koneella ja avaudun teille kaiken maailman paskiaisille.

vittu.

uusi kone, uudet kujeet.Maanantai 02.01.2006 20:20

jeah, sain uuen koneen. Scaleo P.
ei mikään, teho mylly, mut toimii kuitenki. aika jees masiina.
joululoman viimenen viikko alko sitten tänään. ulkona sataa lunta ja näyttäähän siellä kovasti talviselta muutenkin.
nyt on siis vuosi 2006. eli juuri ennen vuodenvaihdetta päti vielä vuosi 2005.
mitä tulee ko nämä vuodet yhdistetään? no sitähän tulee taas yksi vuodenvaihde humaloineen ja krapuloineen. tainno tällä kertaa ei ollu suuremmin krapulaa enää seuraavana päivänä...no okei oli, mutta ei paljon.
se taasen johtuu siitä, kun joku ehkäisyvälineen mukaan nimetty ihminen loikki melkein koko aamun semmoisessa kerrostalo kaksiossa kalsareillaan, toinen henkilö (jota ei ole nimetty ehkäisyvälineeksi) ruikki lopun aamua suihkepullolla vettä mun korvaan ja omaan mahaansa (näytti muuten hieman homoeroottiselta kun se henkilö makas ison jenkkilipun edessä ilman paitaa suihkutteli mahaansa vettä)
ja siitä kun koko kämppä kaiku tän suihkuttajahenkilön lammasääniä hela yön.
no mutta, mula ainakin oli hauska uusvuosi, kiitos jedin tuoman tequilan, suihkuttajahenkilön järkkäämien pirskeiden ja jontun.