IRC-Galleria

perus perjantaiyöLauantai 17.12.2005 18:06

Aaaahhh... Tämä siis seuraa alkoholin liiallisesta kulutuksesta. Ei jaksais tehä mitään, tavallaan masentaa. Täällä on ihan törkeen pimeetä. Viimeyönä sit toteutu se odotettu kauhuskenaario. Mukava tulla viiden maissa himaan, törkeessä humalassa juotuaan 15 tuntia. Sit kuuluu semmosta suhteellisen voimakasta surinaa, tulee fiilis et "ei saatana." Kelasin et akvaarion suodatin on mennyt paskaks. Mut ei sentään siitä se pörinä johtunut, vaan siitä että se kävi tyhjänä ja kuten nopeasti huomasin, niin meidän lattialla oli about 70 litraa vettä. On ollut mukavampiakin tapoja tulla kotiin.

Antti onneks oli himassa, niin sain siitä kuivausseuraa. Varmaan ihana herätä siihen, et tuun humilissa sen huoneeseen ja sanon: "Moi. Sori et mä herätin sut, mut meidän lattialla on 70 litraa vettä. Siihen loppu sit mun akvaario harrastus. Pitää varmaan ostaa joku kirjahylly tohon tilan jakajaks.

Talvi tais tulla. :)

Juurnalistin pöhnäinen ilta...Maanantai 05.12.2005 02:36

<3 pronoleffojen katsominen skippaamalla joka ikinen akti. Juonirakenteen avaaminen ja henkilöhahmojen syväanalyysi - ehdottomasti parasta päivässä. Sen grillisafkan jälkeen tietty :p

<3 grilliruokaSunnuntai 04.12.2005 18:39

Ensimmäistä kertaa oon tyytyväinen, ettei mulle annettu nyt joulukuukausiks yhtään sunnuntaivuoroa... Sipsitkin maistuu pahvilta, grillilautanen oli kyl parhuutta. :)

Vastaisuudessa vois lopettaa juhlimisen ennen auringonnousua ja tulla kotiin ennen auringonlaskua.

Lunta... olen putkiaivo?Lauantai 26.11.2005 18:23

Eilen vähän jo yritti, mutta tänään se vasta todella räjäytti pankin. Noh, kohta se on jo loskaa... Mutta piristipäs edes vähän tätä tuskaista tenttipäivää. Laska meni miten meni, tuskin läpi - mutta joskus ihmeitä tapahtuu.

Heitin siskokset Tapiolaan, te ootte ihania <3

Tentin jälkeen ei jaksais tehdä mitään, ei ainakaan multsarin harkkaa. Kai tänään on pakko jotain edes tehä sen eteen. Tai markkinointia, huoh... Pian saan toisaalta ruokaa ja ehkä jopa hieman piristyn, pimeys ulkona on kyllä eri mieltä. Omakätisesti marinoituja pihvejä ja punaviiniä. Eiköhän tästä vielä hyvä ilta tule :)

Terve kuin apinaLauantai 19.11.2005 03:13

Jei, aamulla vielä olo kuin liian pitkään käyneelle viinisammiolla. Nyt tosi ylivoimainen - toisaalta väsy... Huomenna aikanen herätys ja roadtrip Karkkilaan, kiitos tästä Jouni. Noh, ainakin meillä on roadtrip-cd poltettuna.

"Kalle, menee päälle taikka alle
se tuntuu paremmalle,
kun sylissä on iso nalle."

Jooh... tästä tulee vielä lystiä. Tai ainakin huomisesta, vuosijuhlat. ^___^

Pessimismin rajamailla...Torstai 17.11.2005 00:13

Toista päivää jo tää ihana kaikki voipa päänsärky. Mikään ei tunnu yhtä ihanalta kuin pää täynnä limaa, varsinkaan jos kyseessä on oma pää. Missäköhän se immuniteetti on silloin kun sitä tarvitsisin. Ana on Wienissä ja tää kämppä on vähän tyhjä. Onneks ei tarvii miettiä mitä tehä, kun deadlinet puskee joka suunnasta vastaan. Kipeenä tietty vois nukkua ja levätäkin, ehkä huomenna ehtii ennen puolta yötä jo nukkumaan...

No ei elämä pelkkää shaibakkaa oo... Syysmyrskyt on ohi ja pakkanen täällä. Ja auto jäässä. Tän päivän piristävin hahmo oli kyl t-talon ruokalan se blondi täti... anto mulle härän noisantteja vai mitä lie normiruuan hintaan :) se on kyllä ihkutäti...

Apinavaihe taitaa olla menossa ohi, tai sit en vaan jaksa apinoida tässä olotilassa... viidakkobileet kyl lähestyis sladdissa :() ...vois hommata lääkehuurun ja kirjoittaa herra Mandariinista - taidan tyytyä suomuuraimiin. Ihana nimi marjalla :D

Talkoita ja mallichikujaLauantai 12.11.2005 18:27

Portviiniä tissuteltuani heräsin tänään kaheltatoista, freshinä kuin minttupastilli...
...Oltiin kämppiksen kanssa ekaa kertaa meidän talonyhtiön talkoissa ja lystiä oli. Harvinaisen mukavaa oli oikeesti tehä pitkästä aikaa ulkona ruumiillista työtä. Vaikkei lehtien haravoiminen ehkä seinien kaatamista voitakaan. <3 lekan heiluttaminen Metallican "Seek&Destroyn" tahdissa. :)

Tänään kaadetaan hiusmallicase... pikkujoulumeiningillä, ilmasella juomalla ja hyvällä safkalla. Ja luonnollisesti katotaan se näytös videolta, uuuh... :D Ja sit baariin. Huomenna isänpäivä ja faijan synttärit - herkkuja tiedossa.

Hyviä päiviä...Perjantai 11.11.2005 15:09

Eilinen päivä oli flirtti. Mukavaa tuommoinen.

Oli se muutenkin hyvä päivä... Akvaario pääsi pois huputuksesta, vaikka keijulevää taitaa vieläkin olla... pyllystä.

Tänään ei tapahdu mitään. Päivä täynnä yhden tekstiviestin ja 798 gramman lihamöykyn sulamisen odotusta. Päivä herkuttelulle.

Ootte te silti ihan kivojaSunnuntai 06.11.2005 05:54

Semmonen ilta...
Onnea viel Viltsu, oot mies! Ja mitä vikaa vahvennetussa passõassa muka on?!?!

Ajoissa kotona vaihteeks... enkä tällä kertaa edes heilunut jättiläishameessa. Ei toi sade edes vituta - mut pitääkö siellä tuulla?

ps.Sä aloit nauraa mulle, kukaan ei saa nauraa mulle. Enkä oo mikään lelu ;)

Hetkellinen mielenhäiriöTiistai 01.11.2005 10:55

Tänään sekosin päästäni... itseasiassa jo eilen.
Menin aamulenkille... *bbrrhrhrhrrhhrrrhhhh*

Kivaa se oikeasti oli tai ainakin piristävää. Mp3-soitin on kyl viel paskana, et se vähän laimentaa noita lenkkejä, onneks en juoksu yksin. :) Kiitos seurasta höntti...

Puheenjohtaja kilpakin etenee. Tänään vaalipaneeli, musta on tainnut tulla jo vanha ja seniili ehdokas. Ehkä vuosi vakavuutta olisi sopiva kontrasti tämän vuoden juhlinnalle...