IRC-Galleria

lauantaitaLauantai 02.02.2008 13:43

..olipa hilpeä ilta...nukahin n.23.00 ja enkä jaksanu lähtee mihkää..join oikeen kokonaiset kolme siideriä.huhhuh :) oli ihan kökkö olo. pojat lähtivät sitten käymään kylillä.no, joskus näinkin. jaksopa ainakin tänään herätä ihmisten aikaan.(toisin kuin eräät...)

Otin sellasen pikasen hikitreenin tuossa pihassa kun kaivoin meiän kuistin lumen alta.oli vähän päässy hautautumaan. ihanaa kuitenkin kun nyt sentään on lunta, vaikka kyllä uhkaavasti näyttääkin siltä, että toi sulaa vielä tän ja huomisen aikana pois..mikäli ei pakkasta tuu ees vähän..

Mutta olipa sitä valkosta nyt sen verran kuitenkin jo päässyt kertymään, että pääsin äsken testaamaan mun LUMIKENGÄT :D:D sain ne viime keväänä synttärilahjaks, ja sillonhan ei ollu lunta ollenkaa enää, nii en päässy kokeileen, joten kävin sitten tänään. Koiran kanssa kierrettiin sellanen vajaan tunnin lenkki tuolla pitkin peltoja. Joku on joskus sanonu että maaliman näkee kenkäillessä ihan eri tavalla, ja voin kyllä uskoa. Vaikka nyttenkin mentiin ihan vaan peltoja pitkin, ku eihän mettissä niin paljoo lunta ole, niin näytti maisemat ihan erilaisilta. oli tosi kivaa, koira vaan väsy nopeemmin kun minä :) nyt se makaa pitkin pituuttaan alakerrassa ja kuorsaa..rankka reissu raukalla..

Että tällaisia täällä. Nyt lähen kylille.tai siis oikeammin kauppaan.ja kirjastoon.

Hiphip

nii joo. kauhee hippa olis värjätä hiukset takas punasiks.ehkäpä,ehkäpä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.