IRC-Galleria

Divinesia

Divinesia

but he`s always everywhere
2007 saatiin alta pois ja uutta tässä vietetään. Lopputilityksenä voi sanoa viime vuodesta : surullinen vuosi suhteiden kannalta. Yksi jos toinen erosi tai päätti että eroavat jahka toinen löytää kämpän. Itse kuuluin myös tähän joukkoon. Kaks näistä suhteista olivat kestäneet noin kuus vuotta. Ja sitten jokaisen loppuminen tapahtui vuodelle 2007. Surullista kertakaikkiaan. Positiivista on se, että tuskinpa 2008 menee samoissa merkeissä ---> melkein kaikki ovat jo eronneet (poikkeauksena henkka ja karo, ette eroa saatana! :D )

Omalta osalta tuli armeija käytyä läpi (ja jotkut lähtivät siis maanantaina, se on kyynel miehet!), muutin omaan kämppään ja pääsin aloittamaan opinnot ammattikorkeassa. 2008 saattaakin sitten syksystä vierähtää rotterdamissa vaihto-opiskelussa, mikäli päättäjät tämän sallivat.

Mitäkähän muuta uskaltaa ennustaa menevästä vuodesta... Amerikan manner menee keskeltä kahtia ja suuri filosofi tommy tabermann muuttaa koko kansakunnan ajattelua. Hitler nostetaankin ihan hyväksi jätkäksi massan ymmärrettyä voittajien kirjoittaneen historiaa uusiksi. Vain juutalaiskysymys jää askarruttamaan. Suomen väkiluku kasvaa yli kymmenen miljoonan halosen tarjan avioiduttua ruotsin kuninkaan kanssa ja tämä kuningas antaa myötäjäisinä suomelle ruotsin. Ååkkepojat ryhtyvät heteroiksi suomen järjestelmän pakotettua heidät armeijaan. (varmaan epätoivosin ennustus) Niin ja suomi voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden jatkoajalla Ruotsia vastaan. Maalintekijänä toimii tosisuomalainen, Jarkko Ruutu. Petteri forsberg ilmoittaa lopettavansa jääkiekonpelaamisen kuten aina kauden jälkeen muutoinkin.

Loistavaa vuotta 2008 kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.