IRC-Galleria

Dj_LoLLiPoP

Dj_LoLLiPoP

Play it Hard

TorstaiKeskiviikko 03.09.2008 02:06

Oltii kavereitten kans ajelee. Ajeltii hiljaa. Yht äkkii, jonku seinän takaa nousee mutantti panda, ja iskee bambu kepillä meijän tuulilasin rikki. Arvaa pelottiko, no, ei siinä mitää, meikäläinen läikyttää kokikset mun uudelle t-paidalle, jossa luki "avartava matka" seki meni sit piloille :(
Juostii Tonin kans metsää piiloo sitä pandaa, ku se näytti pelottavalta (sellaset ruskeet viikset ja punaset kumisaappaat, kyl te tiiätte mist mä puhun..)
Ei menny kauvaa, ku virkavalta saapu paikalle Vesa-matti Loirin kans, joka totta kai oli ottanu kitaran mukaa. Se säesti nätisti sitä poliisi kuoroo, joka rauhotti itkevää jannee..
Sit, me saatii otettuu se rikkinäinen tuulilasi pois, nii piti ajaa blehat päässä järvenpäähän, missä oli ihan sika nastat kemut. Janne ja Toni rakastu toisiinsa tosi tulisest. ne on vielki varmaa yhes.
Meitsi istu yksin yhes kulmas.. Ku joku hevari-tyttö tuli siihen mun vieree bogoilee. Ja heitti mulle ne kauneimmat sanat "käytsä usein täällä" Ei sellasta voi vastustaa, se oli menoo tältä pojalta.. Heräsin kyl sen veljen vierestä, mutta ei siitä sen enempää.. Ilta alko hämärtymää ja kääntymää Aamun puolelle, ku lähettii ajamaan takas vantaalle. luultii koko ajan, et Janne itkee, mut se oli unohtanu aurinkolasit sinne jäkee ja tuuli sai sen silmät kyynelehtimää. Sitku tultii vantaalle, nii Tonin äiti oli tosi vihanen meille, ku ollaa muka kiusattu sitä pienenä (se oli kännis ja luuli, et me ollaa sen ikäsii)
Mä oisin muuten ottanu siitä kuvan, mut puhelin oli just jollain lainas..
Sit oliki jo pakko mennä nukkumaa.. aamul heräsin, enkä muistanu mitää... :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.