IRC-Galleria

DonEsaias

DonEsaias

01000110 01010101 01000011 01001011 00100000 01001111 01000110 01000110 00100001

Blogi

« Uudemmat -

8. näyte kirjaprojektistaniTorstai 05.04.2018 10:41

Vankilassa protestoin olemalla nälkälakossa reilut yhdeksän vuorokautta. Mielestäni minun ei kuulunut olla vangittuna, sillä olin syyllistynyt itse vain vähäisiin rikoksiin. Join vettä mutten syönyt muruakaan. Eräs vartija yritti välillä houkutella minua syömään, mutta en taipunut. Minut lähetettiin myös terveydenhoitajan juttusille joka pelotteli että arkku odottaa. Kolmannen päivän jälkeen pahin näläntunne katosi. Yritin ilmoittaa tilanteesta medialle, mutta ilmeisesti viesti ei mennyt läpi.
Jossain vaiheessa minulla oli pieniä harhoja ruisleivästä ja Twix-patukasta. Tämä tempaus on kirjattu ylös myös virallisiin papereihin. Bonuksena laihduinkin jokusen kilon.
Santa Muerte, Sainth Death, Pyhä Kuolema on Meksikosta lähtöisin oleva rikollisten ja monien muiden ihmisryhmien suojelupyhimys. Tyypillisesti hänet kuvataan kaapuun kääriytyneenä luurankona. Hänestä on tehty lauluja ja iso valikoima koriste-esineitä. Jos kotona on häntä kuvaava patsas tulisi se laittaa korkeimpaan paikkaan huoneessa. Otin häntä kuvaavan tatuoinnin kesällä 2011 oikeaan käteeni.
Olen ollut ateisti teini-iästä. Pienenä minua kannustettiin lukemaan Raamattua, ja sen kertomukset olivat niin tuttuja että sain seurakunnan poikapäivillä hopeisen mitalin raamattuvisassa yhdessä muiden ryhmäläisteni kanssa. Olisin itse vastannut oikein myös viimeiseen kysymykseen. Päättötodistuksessa numeroni uskonnosta oli 9. En ollut rukoillut teini-iän jälkeen, mutta rippikoulun kävin normaalisti. Vankilassa aikanaan opettelin tylsyyksissäni Pater Nosterin.
"Edellisen kerran uutisissa Joona oli pahoinpideltyään kundin joka oli seurustellut saman tytön kanssa kuin aikanaan me molemmat. Olin ollut katsomassa uusimman Vares-elokuvan ja tultuani katsomaan häntä Tampereen keskustan erääseen hotelliin jouduin huoneessa keskelle välikohtausta. Tytön suojaavien miesten ketju monotti heikointa lenkkiä. Sain puhumalla pahoinpitelyn loppumaan. Sanoin ettei siinä ole mitään järkeä kuin ei edes velasta ole kyse. Huoneessa oli meidän molempien lisäksi kyseinen tyttö, kolmekymppinen miespuolinen tuttavamme joka seurusteli hänen äitinsä kanssa sekä hakattava ja hänen pikkuveljensä. Pikkuveli oli vessassa.
Huoneessa oli myös kynäpistooli. Vaikka sitä ei oltu ladattu sen läsnäolo esti äkkinäiset liikkeet. "Ex-tyttöystävä tilasi hakkaajat" kuului uutisotsikointi aikanaan. Kynäpistoolin myös sanottiin samassa jutussa olevan vaarallinen ase mikä huvittaa vieläkin."
"Jenni joi huolella yhteisen ystävämme Katan kanssa, ja minä eristäydyin makkariin katsomaan TV:tä. Joskus myöhään yöllä hain unilääkkeen kun muijat vielä ryyppäsivät, ja ajattelin ruveta nukkumaan. Siinä tuli sitten ilmeisesti jotain suukopua tai ainakin Jenni alkoi hiiltymään. Minä sanoin meneväni aamubussilla kämpilleni ja keräilin jo kamojani laukkuun. En mitenkään provosoinut tai mitään mutta kohta Jenni jahtasi minua kaikilla mahdollisilla teräaseilla mitä keittiöstä löytyi. Veitset sain pois ja ajattelin että tilanne jo rauhoittuisi, mutta sitten tämä heitti minua sänkyyn juomalasilla. Tästä eteenpäin muistan sen kun olemme päätyneet keittiöön ja Jenni husii minua saksilla osuen melkein kaulavaltimoon mutta onneksi suhahti ohi. Kuitenkin rikkoen paidan, mutta osuma tuli alhaalta ylöspäin joten ei tullut vahinkoa. Sain sakset pois mutta kolmeen sormenpäähän tuli vekit ja ranteen yläpuolelle 1cm x 1cm kolo saksien kärjistä. Lähdin hakemaan rättiä ja tällä välin Jenni veti vessassa molempiin ranteisiinsa vekit, mutta ammattilainen kun siinä touhussa on niin osasi vetää vaan kudokseen asti valtimoita yhtään vahingoittamatta. Koitettiin siinä sitoa kaikkien vammoja, ja kun meillä molemmilla oli jotkut rätit käsien ympärillä alkoi Jenni heitellä minun ostamia tavaroita pitkin kämppää. Samana yönä Jenni myös löi minua lonkerotölkillä takaraivoon, leikkasi television virtajohdon ja mun iPodin kuulokkeet poikki. Kata juoksenteli paniikissa pitkin kämppää ja lopulta piiloutui vessaan. Tilasin itselleni taksin ja Kata veti minut vessaan ja pyysi päästä samalla taksilla. Hän meni kaverilleen ja minä omalleni jonka muija paikkaili vammani. Jenni jäi asuntoonsa ja uhkasi tappaa itsensä jos joku soittaa ambulanssin."

Jenkkikyttä pyöritti paritustoimintaaPerjantai 30.04.2010 14:43

« Uudemmat -