IRC-Galleria

Kärpänen <3Keskiviikko 30.11.2005 03:42

Nyt vittusaatana lupaan et mulla on elämääki suurempi vitutus.
No okei. Päivä alko hyvin venäjän kokeella, satuilin jotain ihan omaa, aattelin ruveta fantasiakirjailijaks isona, lähti sen verran hyvää juttua.

No mikäs siin sit himaan seuraavaks menin lukee tohon hygieniapassiin. Sit Emmi soitti et se on kans saanu duunii samast paikast ja sit mentiinki sinne hygieniapassii suorii. PÄÄSIN LÄPI JEE JA SAIN TÖIT JEE.

No mut sit mentii Emmin kans juhlistaa tätä tapahtumaa (Emmikin pääs läpi \o/) nii totesin siin jossai vaihees et kappas kepposta mun puhelin ei toimi. Olin aikasemmin yrittäny soittaa Emmille, mut eipä puhelin suostunu yhteistyöhön, kelasin et se oli vaan ollu jotai kylmyydest tj. No sit hakkasin siin puhelint pöytään ja hyvä etten päätäni. Sit iski se vitutus, et oottelin puheluu mutsilta, viestii et millon duunii, et Anna soittaa, et Jonna soittaa. Vittusaatana. Puhelin ei sit suostunu toimii ei nii millään.

Onneks Emmi oli pelastava enkeli ja lainas mulle puhelinta et sain soitettuu Annalle et mis ja millon nähään. No, sit yritin Annan puhelimest soittaa Jonnalle jolla oli puhelin kiinni :E No mentii sit Anna kans Kärpäsee ja kappaskepposta keneen törmättiin, Sonja, Lensku ja Anni oli kanssa siellä. Sit siin istuskeltiin ja keskusteltiin Annan kanssa henkeviä hevosista :D Jea no, sit sit meni ilta siin aika nopeesti ohi ja sit oliki kotiinlähdön aika.

Eikä toimi puhelin vieläkään joten ÄLKÄÄ YRITTÄKÖ SOITTAA MULLE AINAKAAN VIELÄ PERKELE KUN NE EI TELEFINLANDIL OSAA :FFFFF
Huomen joku onneton saa kuunnella ku mä säksätän puhelimeen. Jea. Vois mennä vaik safkaa koht jotai ja sit nuQ. Huomen onneks vapaat \o/

Vitutus kymppiplus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.