IRC-Galleria

Ahihii, onki vähän aikaa siitä, kun on tänne viimeks käyny avautumassa. Jeejee, pitkä stoori tiedossa :P Hm. Mistäs sitä alottaisi. Vaikka siitä kun joululoma alkoi. Oli kivaa. Jes. Oltiin Jonna-murun kanssa juhlistamassa joulua vähän joulun jälkeen Tillikassa (eikä me oikeesti olla juoppoja). No sit tuliki lähtö, mummin kanssa käytii morjenstaa muumioita.

Oli se Egypti oikeesti ihana, kaunis ja iha vaiheessa. Rakentaminen menossa vasta, eikä se meiän hotellikaa ollu kunnol "valmis" tai siis ne rakens sinne uutta respaa. Mut siis. Main point. Lämmint, aurinkoo, drinksui, poikii ja rusketusta. Ja tuliaisii tietty. Ja parhait hetkii ikinä istues rannal kattomas auringon laskua. Ja kaikkee. Mut sitä ei tänne kerrota ;) Ne tietää joitten kuuluu, eikä nekää kaikkea :P Oltii snorklaamassa ja siel oli delfiinei ja merikilppareita ja sateenkaarenvärisii kaloi ja hullui miehii jotka halus kaikki naimisiin mun kans :E Paras tarjous oli se 5000 kamelia ja seuraava sato :o Aye.

No sit oliki melkeen jo lähtöpäivä ja nii, totta tosiaan, oli tooosi ihana tulla takas tänne, ku koneesta jo näki et mikä ihana räntäsade tääl on, varsinki ku muisteli et vielä muutama tunti sitten oli siel ihanan lämpimäs... Argh. Nii juu, laitan ne kuvat jossai vaiheessa tänne. Sit ku oon skannannu ne ;E (oma kamera jäi kotiin ja ainoo vaihtoehto oli mummin kivikautinen filmikamera).

No jee. Sit ku tultii takas ni olipa mahtavaa, ku meni taas kouluun. Maikat painostaa elämääki enemmän, viimeset viikot (tai no nyt viimeset kolme päivää) kouluu jäljellä ja ollaan kuulema iha paskoja eikä osata oikeestaa mitään ja jes. No okei kyl ne sano kans et ollaa iha parhait ja loistavii ja mahtavii ja huippui. Mut sit se et iski heti hirvee kasa kouluhommii niskaan, ja nyt taitaa käydä nii, että jää toi teatteritaiteen lukiodiplomi tekemättä, ku ei oikee aika riitä :F

Nii joo, ja sit pitäis muka viel ehtii näkee kavereita ja nukkuu ja syödä ja käydä duunissa. Onneks koht alkaa lukuloma. Mut nii no. Joo. Nii ja mul on ehkä hyväl tsägäl kortti ennen ens vuosituhatta ;E Siistii.

Ja oltiinpa taas muute lauantaina Jonnan kans Tillikas ;D Ja Miku oli kans, mut se lähti sit aikaste himaan nukkumaan. Oli loistoilta, sitä lukuunottamatta, et Jonna yritti saada mua laulaa karaokes yksin... Mä kostan sen kyl viel jokupäivä, ku vähiten odotat ;D

Nyt sitte. Viimeset päivät. Ja pitäis olla nytki kirjottamas äikänainetta, ja perjantain pitäis palauttaa venäjänaine ja pari ylppärikoetta... Elämänkevät. Ja pitäis tajuta jotai matikasta.

Ainii. Ja venäjän maikka totes et ollaa iha pihalla. Ku ei osata kielioppii. Et nyt sit ilmeisesti se vetää meille pikapakettikurssin venäjän kieliopista. Onnee vaa, mä en tajuu mitää siit kuitenkaa. Et jea. Tai no ehkä vois pikkuhiljaa alkaa tajuta, kuitenki täs semmoset 13 vuotta lukenu nii ehkä sitä vois pikkuhiljaa alkaa ymmärtää... Nääh, vitut.

Joo, ja sunnuntai oli sit tosikiva. Piti nähä Nina, taino on pitäny nähä viime torstaista asti, mut sit se on aina menny siihe et on liika myöhä tai sit toiselle ei sovi tai jotai. Nii sunnuntain sit makasin vaa loppuillast himas ja tsiigasin huonoi leffoi.

Ja eilen katoin Veren vangit <3 Ahh. Se oli ihana. Brad Pitt <3 Tom Cruise <3 Antonio Banderas <3 Ahh. Ihania. Tänää sit ostin paljon suklaata ja tsiigasin Sinbadin ja Ritarin tarinan. Must on tullu syöppö ja leffafriikki... APUA!

Mut ehkä mä päätän tän stoorin tähän, nii ette iha nukahda. Tai no sikski et en jaksa kirjottaa ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.