IRC-Galleria

Ooppera<3Sunnuntai 27.11.2005 20:41

Olipa taas legenda baarireissu, huhhuh. Jasminilla oli synttärit (paljon onnee tyttö<3 vaik onnittelinki jo mut siis joo daa :D) ja Jonnalla oli ollu vähän aikaa sitten nii lähettii sit Oopperaan juhlistamaan tapahtumaa.
Sitä ennen tosin käväsin nopsasti Maken ja Mirkan kanssa kahveilla tossa Pakilan Tebarilla. Ja ps.Jonna ne ei ees kysyny papereita :o :D Mut siis.
Siit tää pariskunta heitti mut stadiin, ja olipa muute hauska nähä Ooppera ihan tyhjänä :D Siel sit istuksin parikyt minuuttia aika yksinäni ja ilman tupakkaa kun ei ollu tulta :F No sit tuli Oona mutten vieläkää saanu tulta, menin sit pummaamaan joltai pojalta, joka tais olla Mikko(?) no mut jokatapaukses. Sit saapu synttäriseurue, Katri ainakin päällepäin pahiten humalassa. :D:D Oona kyl otti ne kiinni aika hyvin, et ei siin mitää :D No mut oli sit iha sillee hauskaa, mut loppuilta meniki sit nätisti siinä et kävelin Etelä-Haagasta meille :F Ei se kovin pitkä matka oo, muutama kilsa... Pakkasessa lumimyrskyssä. Pitäis olla välil fiksumpi ja lähtee sen verran aikasemmin et ehtis viimesee dösää :D

Ja oon muute varma et tapasin elämäni miehen eilen siel <3 Ois vaan pitäny jäädä sinne Oopperaa, oisin voinu mennä niille yöks :F Mut ei sit.

Jea, tänää oltii mummil syömäs kakkuu, ja koht vois harkita et soittas Antille et lähtee mun kans tupakalle. :F

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.