IRC-Galleria

BlääTiistai 08.11.2005 19:10

Ai että rakastan lääkäreitä. Varsinki verikokeiden otto on tosi ihanaa <3 Love it. Tosi ihanaa juosta ympäri Helsinkiä eri lääkäreillä ja saada tulokseks että kukaan ei tiedä mikä mulla on. Tervetuloo osastolle kyllä sanotaan, mut sit arrrrrrrgh. Nii, ja jäi se laivareissuki iha unelmoinniks vaa. Kiitti 40asteen kuumeesta ja kiinniturvonneesta kurkunpäästä.

Täst päiväst ei vaan VOI olla mitää ilosta sanottavaa. Impossible. Tänää ei oo nimittäi mitää hyvää tapahtunu. Paitsi et. Pystyn taas syömää, tosin tomaattikeittoo mut ees jotai <3 Nam.

Sairaslomaa perjantaihin, ja mutsi lähtee ylihuomena Moskovaan. Pitääki sanoo sille et tuo mulle hajuvesii sielt. Siel on vähän aika reippaasti TOSIPALJON halvempaa ku tääl.

NII ! Enkä oo polttanu tupakkaa perjantain jälkee. Nyt vois lopettaa senki sitte, samalla ku tässä on kipeenä.. :P

ArghMaanantai 07.11.2005 16:49

Nii ja ei muka voi mennä pahemmin päin helvettiä. Nyt sit ootellaan labratuloksii, et onks angiina vai ei. Ja huomen pitäis lähtee laivalle mut saa nähä jääkö haaveeks vaan. Viimeyö oli tosi mielenkiintonen, mietin et tukehdunko vai en. Viiden minuutin välein ei oo kiva herätä siihen ettei pysty hengittämään.

Noh, ainaki voin sanoa, että nyt olin väärässä, kaikki menee ihan päin helvettiä, kiva olla kipeenä. Ihan vitun siistiä, miks nää taudit iskee aina sillon ku mulla on jotai kivaa suunnitelmissa ja sit ei tuukaa koko hommasta lasta eikä paskaa. Ehkä tää on vaan tää mun tuuri elämässä. Nyt en sano, etteikö hunommin vois mennä. Huomisia tuloksia ootellessa ei uskalla ottaa kantaa puoleen eikä toiseen.

Asiasta postilaatikkoon. Matikka on aika epämäärästä. Kuus kurssia lyhyttä takana, enkä oo tajunnu yhestäkään mitään. Nyt sitte talousmatikkaa, joka on yllättävän helppoa. Paljastuukohan nää mun piilevät kyvyt matemaatikkona vasta nyt sitte?
No, toivottavasti tää mun matikkalahjakkuus jatkuu kevääseen asti, et pääsis niist kirjotuksista läpi.

Mut jea, vois vaik lopettaa avautumisen, vaik ois kyl ehkä viel sanottavaa mut ei jaksa.

Ei näin.Sunnuntai 06.11.2005 20:30

Kaverit oikeesti. Ei näin, ei näin. Never trust. Jotku vaa onnistuu pilaamaan sun päivän kokonaa. Voisko joku tulla tekee mun puolest pari kuvaa. Tai siis tehä mun kuviksenprojektin. En jaksais. Väsyttää vituttaa ärsyttää tylsää.
Vois soittaa yhelle tyypille ja kysyy jos sil ois vaik tupakkaa. Jos se tulis tonne nyt täl sekuntilla ja parantas mun mielialaa. Koska nyt ei oikeesti keksi mitää muuta.

No ei sit taida tulla kesää. Kurkku kipeenä ja argggh. Tää on ollu yyBerhuono viikko. Mä en vaan käsitä. No ehkä tää alkaa taas täs nousee, ei täst melkee voi ku ylöspäin mennä, vaik ei kyl nyt oo sellanen fiilis ollenkaa. Tsippadai, vois vaik ruveta seuraamaan kaikkii tyhmii saippuasarjoi ja jättää elämisen muille ku se ei multa tunnu sujuvan ollenkaa.

Joo. Paitsi et. Ens viikol laivalle ! <3

np. K-Ci & JoJo - All My Life [3:38]

JeaLauantai 05.11.2005 22:58

Joo se seuraavan päivän vitutus. Tää alkaa jo menee yli. Palaa hermot siihe ku toi vitunnäkönen kamera ei suostu toimii, auto stögää ajotunnilla valoihin vartiks. Mitä muuta. Kiitti päivänpilaamisesta, ja tähänki on vaan yks ainoo syy.
Vois vaik käydä vetämäs ittensä narunjatkoks.

Tsiigasin mutsin ja systerin kans tos "Bang bang, you're death":in. Alkaa houkuttaa ajatus tehä jotai samantapasta.

itQviiL. Ei helvetti, koko viimeviikko pelkkää paskaa ja tää päivä kruunas kyl.
Teiniangst okemo mut silti.

Vitutus maximus kiitti loppuviikon pilaamisesta <3 Kattoo mitä ens viikol, vois vaik lähtee testailee miten onnistuu sokkona vetäminen Tuuskin motarilla.

SoHo <3Lauantai 05.11.2005 17:32

No jes olipa taas kiva ilta. Lähettii sit Jonnan ja Ninnun kans SoHoon, menipä ilta lähestulkoon hyvin mut iski sitte kahenaikaan ihme vitutus päälle. Piti mennä Ninnulle jatkoille mut jea right, meitsihä oli nii fiksu että lähti kotii yöks. Ja siinähä se koko opintotuki taas meni. Mut ny on ainaki se prkL SK-kortti.

Tais olla nii et piti Kuikan ja Akin kans mennä Jonnalle syömää tänää, Jonna mä tuun sit illal teille safkaa :D:D:D:D:D Jos jaksan herää kunnol. Kello puol neljä ja mä vedän satiiniboksereissa himassa. Vois oikeesti harkita sitä ettei enää kävis nii usein tuol klubittamas. Jää vaa vitutus seuraavalle päivälle. :F

np. Simple Plan - Welcome To My Life [3:26]

Not Like The Other Girls <3Perjantai 04.11.2005 18:46

No more blame I am destined to keep you sane
Gotta rescue the flame
Gotta rescue the flame in your heart

No more blood, I will be there for you my love
I will stand by your side
The world has forsaken my girl

I should have seen it would be this way
I should have known from the start what she's up to
When you have loved and you've lost someone
You know what it feels like to lose

She's fading away
Away from this world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
And talks to the birds
Hopeless little one
She's not like the other girls I know

No more shame, she has felt too much pain, in her life
In her mind she's repeating the words
All the love you put out will return to you

I should have seen it would be this way
I should have known from the start what she's up to
When you have loved and you've lost someone close to you
You know what it feels like to lose

She's fading away
Away from this world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
And talks to the birds
Hopeless little one
She's not like the other girls I know

She's fading away
Away from this world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
And talks to the birds
Hopeless little one
She's not like the other girls I know

650Perjantai 04.11.2005 18:28

Oli tosi kivaa jes. Pitipä mennä kouluun silleen joskus kahteentoista, mutten sit mennykään. Katri soitti mulle vielä ennen ku lähin ja kaikki oli ok ehkä pient vitutusta who knows why. Mut sitte. Aamupala ylös kurkusta eikä oikee ollu kouluunlähtö olo.

Lähinki sit Lilyn kans Jumboon shoppailee. Tosi jees. Kantsii muute jos Paloheinässä asuu nii kattoo aika helvetin tarkkaan et miten sinne pääsee. Multa meni kaks tuntii \o/
Oon kyl pr0 nois suunnistusjutuissa. Menin sitte 615:lla vaikka piti mennä 650:llä. Kävin sit tsiigaamassa et mitkä fiilikset lentokentällä on, aika mahtavaa oli kyl. Varsinki sillon ku bussikuski sanoo et mun ois pitäny jäädä kotimaan lentojen kohalla et oisin päässy helposti oikeeseen dösään. Shiet.

Nooh, hyvin siit selvittiin. Seikkailin rullaportaita pitkin sitte oikeelle pysäkille ja pääsit suht sutjakkaasti Jumboon. Jes. Kiitos kuuluu 615:n ja 61:n bussikuskeille. Ootte ihQd44 p4rh4it evah niinQ. Mut siis joo.

Anna sitte venaili mua siellä Jumbossa aika vittuuntuneena, mut sit selitin sille et miks mul meni nii kauan ni se vaa nauro. Kiitti mäki sua.

No mut sit oli ihan kivaa. Ehittii löytää housut ja kengät ja MAAILMAN IHANIN LAUKKU. Joka makso sit 365e. Gosh. Joku kiva kiltti ihminen haluu varmaan ostaa sen mulle joululahjaks?

Mentii sit kahvittelee ja todettii et miehet on aika tyhmii otuksii. Ja se MissSuomi kanssa. Se poseeras tosi nätisti jossai pitsihörhelöissä Iltalehden Plussa-liitteessä. Otsikkona tais olla jotai vastaavaa kun että "Flirttailu pikkujouluissa piristää". No jes. Kuka järkkää pikkujoulut ni voin tulla semmosis pitsihörhelöis sinne sit heiluu.

Hirvee avautuminen kyl taas. Mut tänää onki vitutuspäivä. Eilinen oli kyl viel pahempi. Oon kuulema ikuinen pessimisti, kiitti kaverit <3 Mut se on kyl totta... Eikä ees tarvinnu paljoo ajatella asiaa, ku manailin dösiksellä et vittusaatana ku dösän pitää tulla just sillä sekunilla ku sytytän röökin. Ja on paska ilma. Ja kaikkee.

No mut sitte. Mistähä täs keksis vielä valittaa. Hm. No ehkä siit ettei mitenkää kovinpaljoo tekis mieli lähtee harkkoihin, ku vähän heikko olo. Mut sit taas ku ens viikon harkat jää kans välii, tai siis keskiviikon harkat ku meen laivalle Lilyn ja sen äidin ja Wiben kans.

Mutsi yritti pakottaa mut tekee jotai lämpimii patonkei. Pitäis ehk syödä tosissaa jotai ennen harkkoi, kattoo pysyyks sisällä. Jos ei pysy, ni sit ei oo paljoo harkkoihin menemistä.

Jeyjee, nii illal sit mennää SoHo:n Jonnan kans <3 Pitäkää tytöt ja pojat kivaa ja housut jalassa ja Jumala mielessä.


np. Vinylshakerz - One Night In Bangkok [5:32]

BlingblingTorstai 03.11.2005 20:54

Uuumama tänää oli kyl pr0 koulupäivä, varsinki ET:n tunti oli toooosi mahtavaa. Istuttii sit Oonan kans kahestaa siel ja keskusteltii maikan kans meiän esitelmäst. Exälänt. Sit oliki siisti neljäntunninhypäri ja sit pari tuntii luontokuvausta.

Kelatkaa, mä opin käyttää järkkäriä :o Siis ihan järkkärijärkkäriä, ettei mitää digijärkkäriä. Olipa siistii.

Koht pitäis mennä ajotunnille ja sit tsippailee ja tsiigailee ja testailee et saaks tolla kameralla sellasta semmosta kuvaa ku mä haluan. SaLEE ei ees saa. Sit vituttaa :F

Hm. Oishan mulla varmaan viel jotai kivaa kerrottavaa viel ollu mut saa jäädä näillä näkymin seuraavaan kertaan..

np. Backstreet Boys - Incomplete [3:59]

np. Foo Fighters - Learn To Fly [3:57]Keskiviikko 02.11.2005 19:29

Run and tell all of the angels
This could take all night
Think I need a devil to help me get things right
Hook me up a new revolution
Cause this one is a lie
I sat around laughing and watched the last one die

I'm looking to the sky to save me
Looking for a sign of life
Looking for something to help me burn out bright
I'm looking for a complication
Looking cause I'm tired of lying
Make my way back home when I learn to fly high

I think I'm dying, missing patience
It can wait one night
Give it all away if you give me one last try
We'll live happily ever trapped if you just save my life
Running down the angels and everything's alright

I'm looking to the sky to save me
Looking for a sign of life
Looking for something to help me burn out bright
I'm looking for a complication
Looking cause I'm tired of trying
Make my way back home when I learn to fly high
Make my way back home when I learn to

Fly along with me, I can't quite make it alone
Try and make this life my own
Fly along with me, I can't quite make it alone
Try to make this life my own

I'm looking to the sky to save me
Looking for a sign of life
Looking for something to help me burn out bright
I'm looking for a complication
Looking cause I'm tired of trying
Make my way back home when I learn to
I'm looking to the sky to save me
Looking for a sign of life
Looking for something to help me burn out bright
I'm looking for a complication
Looking cause I'm tired of trying
Make my way back home when I learn to fly high
Make my way back home when I learn to fly
Make my way back home when I learn to

DaaDirlanDirlanDaaKeskiviikko 02.11.2005 19:28

Jebajee oli taas fiksu veto lähtee Kärpäsee tiistaina. Khyl. Jonnankans oli taas ihan yyBerkivaa<3 Paitsi et se päätti lähtee ihan liika aikasin :F Loppuilta sujuki sitte iha pr0 ;P Oli kivaa ja kaikkee thänX dyyd.

Tänää ounattii sitte luokkalaisen kanssa enkuntunnilla. Piti esittää puhelinkeskusteluu sillee et se nauhotettii ja blaa. Se jätkä jonka kans tein sitä hommaa, ni sen piti jättää viesti, ni kysyin et mikä sun nimi on. "Venaa mä mietin hetken". Mauno ounas <3 :D HHa.

Arg ja koht harkat taas ei zissus ku väsyttää liikaa eikä jaksais lähtee ja väsyttää.
Ja niskat kipeet ja hammast särkee eikä mulla oo tupakkaa ja pitäis lopettaa tupakointi ja migreeni tekee tuloaan.

Swimming across the bay
The night is gray, so calm today
She doesn't wanna wait
We've gotta make the love complete tonight