IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Asiaa | Enemmän tai vähemmän :)Torstai 04.05.2006 18:01

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi, mutta siitä pitää maksaa teostomaksut.
http://www.digitoday.fi/tekijanoikeus/?m=20060504

ja

http://perustulo.net/

--
Paljon puhutaan siitä että tuottavaa työtä tapahtuu jatkuvasti kaikkialla, työajan ulkopuolellakin. En kiistä sitä, mutta voisiko joku nyt heittää esimerkin tai pari?
Perustulo euroopan laajuisena kuulostaisi hyvältä ajatukselta, tosin pelkään että EU rupeaa olemaan pian liian iso alue sen toteuttamiseen. Voidaan myös olettaa, että alue jolla yritykset joutuvat maksamaan hallitukselle suurempia korvauksia, houkuttelee yrityksiä vähemmän. Riskinä siis olisi yritysten exodus alueille jossa valtiot käyttäisi pienempiä piikkejä rokotuksessa. Tämä on luonnollisesti uhka valtiontaloudelle, uhka joka syntyy suurituloisimpien ahneudesta ja halusta säilyttää leveä elämäntyylinsä.
Globalisaation pelikentällä eri alueella toimii eri säännöt, ja siksi se ei tule toimimaan humanistisesti. Aina tulee kärsimään eniten alue, joka pyrkii siirtämään varallisuutta suurituloisilta pienituloisille.
Luojan kiitos energiakustannukset nousee, niin ylettömän kauas tuotantoa ei voida markkinoista siirtää. Tosin energiakustannuksista kärsii kaikki. Köyhimmille tämä voi olla jopa hengenvaarallista.
Remember Fortum.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.