IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone
http://shelleytherepublican.com/

'Syvälle sydämmeen sattuuuu..'
En nyt oikein tiedä mitä Shelleystä pitäisi ajatella. Periaatteessa artikkelit on kirjoittanut henkilö joka on täysin irtautunut todellisuudesta, tai sitten kyseessä on republikaanien idiootiksi leimaaminen erittäin onnistuneella tavalla. Kun lukee windows vs linux -artikkelia, ei pysty kuvittelemaan että kukaan vähänkään asiasta tietävä haluaisi identifioida itseään samaan ryhmään (republikaanit) kuin Shelley. Mahdollisesti toimiva taktiikka. Deny everything, fuck up anything and look like you believe it.

Shelley identifioi itsensä hyviin ja hyökkää muita ryhmiä, kuten liberaaleja, homoja, ei-kristittyjä ja eurooppalaisia vastaan, koska he eivät ole jumalan kansaa. Lisäksi hän onnistuu nostamaan G.W. Bushin jalustalle josta ilmeisesti voi suudella jumalan varpaita. Leader of the free world.

Oikeasti sattuu.

Kaikki teksti tuolta pitäisi lienee ottaa vitsinä. Tekstejä ei edes korjailla, vaikka kommenteissa on osoitettu epäkohtia (Netscapen on tehnyt firma nimeltä Firefox? -sanoo tämä MSCE -diplomin omaava henkilö). Psykologinen analyysi 28 -vuotiaasta Shelleystä olisi mielenkiintoinen tehdä. Tietenkin onhan jenkeissä ollut jo vuosikymmeniä aivopesun kulttuuri, mutta että joku hyökkäisi kaikkia muita ryhmiä vastaan yhden ryhmän nimissä, kuulostaa itsetuhoisalta.

Mitäpä tuohon muuta. Read and weep. Stupid yanks need one more genocide.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.