IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

SixDegrees | 4th25dotcomTiistai 09.05.2006 17:32

SixDegrees on mielenkiintoinen ilmaislehtiprojekti kohderyhmänä suomalaiset ja suomessa asuvat ulkomaalaiset, tarkoituksen rakentaa ymmärtämistä kulttuurirajojen yli. Internet -sivujen perusteella lehti on erinomaisesti taitettu, artikkelien ollessa harkiten mutta yleistä mielipidettä heijastaen kirjoitettuja. Mitä se sitten tarkoittaa? Lue itse.
http://www.6d.fi/

Sieltä eksyin myös 4th25.com sivuille. Live from Iraq -levyllä on sotilaiden tarinoita, mielipiteitä ja tunteita heijastavia raitoja. Sivuilta löytyy myös mm. julmaa kuvamateriaalia, joissa niin aseelliset kuin aseettomatkin saavat "ansionsa mukaan". Projektin vetäjällä on kuitenkin hankaluuksia päättää miksi levy on tehty. Blogista löytyy sekä "not for money" ja "it's all about money" -lauseet. Hämmentäviä tunteita, sodalla rahastusta ja julmaa videomateriaalia.
http://4th25.com/index.php

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.