IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Gary McKinnon | World Tech PodcastTorstai 11.05.2006 17:42

http://audio.theworld.org/pod/tech/tech_080105.mp3
mp3 / 24min

Wikipediaankin päässyt: http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_McKinnon

Suomen mediassa ei varmaan aiheesta ole paljoa puhuttu, muuten kuin IT-alan lehdissä. Pitänee vinkata iltapäivälehtee niin saisivat kunnon lööpit. "Hakkeri löysi todisteita UFOista NASAn verkoista, Guantánamo Bay odottaa!".

Josta tulikin mieleeni toissapäivän draamadokkari, Road to Guantánamo. Elokuvassa tapahtumien kulusta kertoo kolme brittiläistä miestä, jotka päätyvät pitkän tien kautta Kuubaan Guantánamo Bayhin. Elokuva on suurinpiirtein kokonaan näytelty, muutamia pätkiä aidoista haastatteluista, Bushin lausunnoista ja kuvamateriaalista Irakin teatterilta yhdistellen.
Elokuva oli erinomainen, ammattitaidolla ohjattu, kuvattu ja näytelty. Lisäksi sotilaiden käyttäytyminen antaa saman, mutta kattavamman kuvan, mitä niistä muutamista lehdissä julkaistuista kuvista voi saada.
Suosittelen.
http://www.imdb.com/title/tt0468094/

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.