IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Onko aktivismi kuollutta?Torstai 03.11.2005 12:57

Yksi saatanan hyvä syy vihata takapajulaa jossa elän, on ihmisten yleinen välinpitämättömyys. Tottakai, pienet asiat on merkityksellisiä, mutta ei nuoret enää ota täällä kantaa. Niille on katsos opetettu se että antaa päättäjien hoitaa asiat. Turha sinun nuoren ihmisen on mistään murehtia.
Toisaalta tämä on myös totta, turha mistään on murehtia.
Niin kauan kuin millään ei ole mitään väliä.

Olin mukana maailmanpankin vastaisessa mielenosoituksessa 22.10, sateisessa stadissa. Huusin kurkkuni kipeäksi ja kastuin läpimäräksi. Marssilla oli satoja muita.
(http://www.maailmanpankki.info/mielenosoitus.html)

Paikanpäällä, asiasta ei tullut keskusteltua kuin äskettäin malmille muuttaneen frendini kanssa, joka luonnollisesti oli ihmeissään käyttäytymisestäni (tosin ei itse koskaan tuollaiseen mukaan lähtisi).
Samaa hämmästystä kuulin takaisintullessani frendeiltä, joista suurin osa ei edes ollut kuullut koko tapahtumasta. (tähän liittyy myös suurimpien [iltalehti&iltasanomat] painettujen medioiden uutispimennos asiasta)

Välipitämättömyys. Täälläpäin katsos ihmisiä ei kiinnosta mikään muu kuin se mitä lähiympäristössä tapahtuu. Tottakai jos paikallinen baari suljetaan, tai joku ryyppää itsensä hengiltä, kaikki tietää sen viikon sisällä, eikä siinä mitään. Itsekkin kyllä haluan pysyä "paikallisuutisissa" mukana.

Itsekritiikkinä sanottakoon, että voin olla väärässä. Voi olla että vain kyse on mun tutuista. Ehkä se ei ole välinpitämättömyyttä. Ehkä kyse on siitä että kukaan ei tunge näitä asioita heidän kurkustaan alas ja pakota sulattamaan.
Ehkä heille syötetään riittävästi Idolssia, BB:tä sekä alkoholin tuomaa puoliunta paikallisessa, eivätkä he enää tarvitse mitään asioita liittyen maailman ongelmiin.

Huoh.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.