IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Iranian Oil BourseTorstai 26.01.2006 11:18

Pentagonille teetetty tutkimus:
"Andrew Krepinevich, a retired Army officer who wrote the report under a Pentagon contract, concluded that the Army cannot sustain the pace of troop deployments to Iraq long enough to break the back of the insurgency."
Pentagon on viime aikoina myös nostanut värvättävien ikärajaa 35 vuodesta 42:een sekä korottanut etuisuuksia (samalla tehokkaasti jättäen vanhat veteraanit heitteille).
Tähän voidaan tietenkin lisätä Murthan lausunnot, joka kuitenkin veteraanina saa arvostusta congressilta.

Mitä luulette, miten jenkit pärjää tällä hetkellä konkreettisesti Irakissa?

No, Iran sitten. Todennäköistä on että jenkeillä olisi kova hinku pitää kiinni Iranin petrodollarista, kun taas Iranissa on jo valmistelut aloitettu petroeuron käyttämisestä (Iran oil bourse).

Amerikkalaisia sotilaita ei riittäisi hyökkäämään Iraniin, vaikka tie pohjustettaisiin ydinaseilla. Tämäkin olisi huonoa öljypolitiikkaa, sillä öljyntuotannon vähenemisen myötä pienestä kakusta tappelisi liian moni, mikä todennäköisesti johtaisi uusiin kansainvälisiin kriiseihin.
Sotilasapua jenkit eivät enää tule saamaan (ehkä Australiasta) ja omankaan maan kansalaiset eivät pidä siitä että National Guard, jolla oli toimivalta toimia vain USA:n rajojen sisällä, on passitettu tarvikkeineen Irakiin (USA:n armeijalla ei ole toimivaltaa toimia rajojen sisäpuolella).

Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan mielenkiintoisia. Toisaalta, USA:n Federal Reserve, joka toimittaa valtiolle dollareita velaksi, painaa ne itse, ja on pankkien omistama järjestö.
Eli siis Federal Reserve on valtion ULKOPUOLINEN järjestö, joka myy ITSEPAINAMIAAN dollareita velaksi Yhdysvaltain hallitukselle.
Näkeekö kukaan mitään vikaa tässä?

USA:n congressi voisi ostaa FED:n takaisin 450 miljoonalla dollarilla, mut kun ei niin ei. Congressilla ei ole selkärankaa.

http://www.energybulletin.net/12125.html - Iranian Oil Bourse, 18.1.2006
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=federal+reserve+prints+dollars&btnG=Google-haku&meta= - Googlehaku FED:stä

- Piski

ps. Dollarin omistavista pankeista löytyy myös Israelilainen pankki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.