IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Stadin marssista | HamppuforumTiistai 09.05.2006 21:32

Pakko pasteta:

"Hauska tapaus tapahtu tossa kun marssi lähti liikkeellä ja ylittämään Mannerheimintietä. Liikenne oli pysäytetty kulkueen takia ja ensimmäisenä jonossa oli joku keski-ikäinen äijä. Ukko ei jaksanu venata vaan yritti ajaa kulkueen läpi. Samalla sekunnnilla ystävämme poliisi prätkän kanssa pysäytti menon alkuunsa ja ajoi miehen eteen. Ilmassa raiku kunnon aplodit ja suosionosoitukset, jotka kuulu otdella kauas. Joka hippi jäi ottamaan tästä tukipylväästä kuvan kun poliisi kirjoitti sakkoa. Vittu se oli rikki. Ajatteli varmaan että ei pollareita kiinnosta jos pari hippiä jää alle. Kuuntelin sivusta kun äijä sai kunnon läksytyksen. Hienoa, kiitos virkavallalle. Muutenkin virkavallan suhtautuminen vaikutti erittäin asialliselta. Sivummalla oli pari mellakka varusteissa, mikä sinänsä ei ole ihme kun miettii viime aikojen hulinointia. Poliisihan saisi kunnolla sapiskaan jos joku olisi mennyt pieleen ja toisaalta heidän homma on turvata mielipiteen vapaus. Hieno kelikin oli." - DubPassion

ROFL - Piski

Sinä joka luet tämän... |Tiistai 09.05.2006 18:54

"fascism will come to America in the name of national security"
- Jim Garrison

Ex-Bush Official Exposes 9/11 As Inside Job
http://www.rinf.com/columnists/news/ex-bush-official-exposes-911-as-inside-job
Ja Morgan Reynoldsin kotisivut, joista useita professorin logiikalla kirjoitettuja artikkeleita:
http://nomoregames.net/index.php?page=home
Ahkerille lukijoille myös: http://911revealingthetruth.org/

Salaliittoteoria liittyen syyskuun 11. tapahtumiin on saavuttamassa muotoaan vakavasti otettavien ex-virkamiesten alkaessa kertoa omaa näkemystään iskun taustoista. En ole enää pitkään aikaan kuullut yrityksiä leimata 'salaliittoteoreetikkoja' hörhöiksi, pois lukien hesarin kulttuuritoimituksen esimiehen, Saska Snellmannin kommentit 11.9 toimintaryhmästä (http://www.saunalahti.fi/wtc2001/hesari.htm). Jenkeissä on liike ollut vahvana ja viimeaikaiset uudet asian tukijat, hallituksen työntekijöistä näyttelijöihin on antanut uutta tulta alle.

Mutta ei riitä että taistelu käydään vain jenkeissä, vaikka se onkin tärkein teatteri tälle sodalle. Kansainvälisen yhteisön täytyisi ottaa kantaa ja huolestuttavaa onkin se että EU:n tuleva puheenjohtajamaa, Suomi, on hyväksynyt Bushin hallituksen määräämään komission 600 000 dollarin budjetilla tekemän tutkimuksen oikeana dokumenttina, jota ei ole syytä epäillä.
Vertailun vuoksi mainittakoon että Clintonin seksiskandaalin vuoksi pystytetty komissio kulutti 40 milj. dollaria.

Kutsukoon minua paranoidiksi androidiksi kuka haluaa, mutta minulle tosiasia on se, että uusi ilkeämpi natsi-saksa on saapunut ja tällä hetkellä odotellaan sitä seuraavaa iskua, kemiallista tai toisenlaista, jonka jälkeen Teheran saa 60 kiloa isotooppi kaks-kolme-kasia.

Onko tässä vaiheessa selvännäköinen tapahtumien kulku estettävissä? Voisiko EU olla se mahti ja onko Matilla riittävän jäykkä selkäranka vaikeassa paikassa?

Bushin kannatuksen uusi pohjanoteraaus on 31%.
Kerro kaikille, jotta mahdollisiman moni säästyisi suurelta kusetukselta.

- Piski
(saa copy/pasteta)

SixDegrees | 4th25dotcomTiistai 09.05.2006 17:32

SixDegrees on mielenkiintoinen ilmaislehtiprojekti kohderyhmänä suomalaiset ja suomessa asuvat ulkomaalaiset, tarkoituksen rakentaa ymmärtämistä kulttuurirajojen yli. Internet -sivujen perusteella lehti on erinomaisesti taitettu, artikkelien ollessa harkiten mutta yleistä mielipidettä heijastaen kirjoitettuja. Mitä se sitten tarkoittaa? Lue itse.
http://www.6d.fi/

Sieltä eksyin myös 4th25.com sivuille. Live from Iraq -levyllä on sotilaiden tarinoita, mielipiteitä ja tunteita heijastavia raitoja. Sivuilta löytyy myös mm. julmaa kuvamateriaalia, joissa niin aseelliset kuin aseettomatkin saavat "ansionsa mukaan". Projektin vetäjällä on kuitenkin hankaluuksia päättää miksi levy on tehty. Blogista löytyy sekä "not for money" ja "it's all about money" -lauseet. Hämmentäviä tunteita, sodalla rahastusta ja julmaa videomateriaalia.
http://4th25.com/index.php

- Piski

Meme Supreme | DrageTiistai 09.05.2006 04:16

In it's own essence, a list of questions and statements.
Designed to eat space from all other,
or rhymed to make gods to click together.

Spreading like dr. strangelove, virus bending the web.
Clinging tightly to emotions,
for every god's fulfillment.

Magick Magick,
Meme Supreme, wand which is will, created to spread
Magick Magick,
Meme Supreme, dagger to be found
Magick Magick,
full cup to be spilled, for everyone infected by Meme Supreme

But the will must be poured softly, because god's know that they arent.
Cloak in which to hide, subtle touch from shadows, guided by the divine.
Turn to better, light to show their own wine and will.



I pray for the divine, show me the dagger of subtle touch,
I wish to be worthy.

Vielä lisää luettavaa | memoMaanantai 08.05.2006 19:23

Iran is the key to Jack Straw’s demotion
http://www.rinf.com/columnists/news/iran-is-the-key-to-jack-straws-demotion

Bush Clears the Way for Corporate Domination | Joshua Holland
http://www.rinf.com/columnists/news/bush-clears-the-way-for-corporate-domination

9/11 Revisited | Video
http://www.rinf.com/columnists/news/911-revisited

Ei paljoa muuta, click and weep.
- Piski
Gary hakkeroitui useiden vuosien ajan USA:n hallituksen järjestelmiin. Nyt brittiläistä nuorta miestä uhkaa pitkä rangaistus AMERIKKALAISESSA rangaistuslaitoksessa. On ollut jopa puhetta että oikeudenkäynti käytäisiin jenkkien sotatuomioistuimessa, mistä muutkin 'terroristit' passitetaan vuosiksi Guantánamo Bayhin.
Free Gary!

Haastattelu: http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/click_online/4977134.stm

- Piski

IL 7.5.2006 | Ja rahaa palaaMaanantai 08.05.2006 17:05

Minulle on syntynyt tunne, että kansanedustajamme ovat etääntyneet valovuoden päähän normi-ihmisten säästäväisyydestä ja siitä kunnioituksesta, jolla tavallinen kansalainen joutuu eurojansa kohtelemaan.

Kansanedustajan talousmatematiikan mukaan ilmeisesti ensin tulee miljoona, sitten miljardi, sen jälkeen biljardi ja mitä lienevät vielä isommat yksiköt.

En ymmärrä, miten yksikään kansanedustaja kehtaa tuoda eduskunnan kansliaan kännykkälaskun, joka on yli neljäsataa euroa. Sellaisella summalla ei kukaan hänen äänestäjistään soittele. Jokaisen edustajan työhuoneessa on lankapuhelin, jolla työhön liittyvät asiat voi hoitaa.

Toinen seikka joka ihmetyttää on se, että kun kansanedustajan työpaikka on eduskunta, joka sijaitsee julkisten kulkuneuvojen suhteen Helsingin parhaalla paikalla, miten ihmeessä työhön liittyvää taksilla ajoa voi kertyä mainittavasti. Silti jotkut kansanedustajat huristelevat kuukaudessa kumijalalla yli viidelläsadalla eurolla.

Sellaisia määriä ei kerry työpäivien aikana, jos työpaikallaan pysyy töitään tekemässä. En tiedä osaavatko kansanedustajat hävetä, mutta heidän pitäisi osata. Minä ainakin häpeäisin jos kännykkä- tai taksilaskuni kuukaudessa olisivat suuremmat, kuin minua äänestäneen kansalaisen kansaneläke. Ne maksetaan nimittäin samasta pussista.

Logiikkakaan ei ole eduskunnassa kunniassaan. Kun siellä käsiteltiin presidentin palkankorotusta, hallituksen demariedustaja puolusti korotusta sillä, että yritysjohdon palkkoihin verrattuna palkka on pieni.

Jos joku asia on väärin, niin muita asioita ei siihen vedoten pidä korjata. Demareiden edustaja siis on sitä mieltä, että yritysjohdon palkat ovat oikealla tasolla ja presidentin palkka oli väärällä tasolla. Niin minun on uskottava, sillä enhän minä sitä voi uskoa, että hallituksessa istuva demariministeri haluaisi korjata vääryyden toisella vääryydellä.

Tavallinen kansa on asiasta tosin eri mieltä, heidän mielestään presidentin palkka oli kohdallaan, yritysjohdon palkat eivät.

Vanhusten palvelujen katastrofaalisen heikkoa tilannetta koskevaan välikysymykseen ministeri Hyssälä vastasi tavalla, joka hakee epäloogisuudessaan vertaistaan. Ensin hän sanoi, että valtio on antanut kunnille rahaa vanhusten palvelujen parantamiseen.

Seuraavassa lauseessa hän suri sitä, ettei valtio voi valvoa sitä mihin kunnat rahojaan käyttävät. Jos jälkimmäinen lause on tosi, niin ensimmäinen lause on valhe, tai toisin päin. Kummatkin lauseet eivät voi olla yhtä aikaa totta.

Puhemies Lipponen puolusti eduskunnan miljoonan euron juhlabudjettia väittäen sitä kohtuulliseksi. Kahdensadan ihmisen juhlaan käytetään muutamassa päivässä kahden tuhannen ihmisen kansaneläkkeet.

Ei vaikuta minusta kohtuulliselta, mutta minä en olekaan sosiaalidemokraatti.

Nokia täytti viime vuonna 140 vuotta ja yhtiön juhlabudjetti oli murto-osa eduskunnan budjetista. Minusta tuntuu, että Nokialla kunnioitetaan enemmän markkinoilla ansaittua euroa, kuin eduskunnassa veroina kerättyä euroa. Pelkästään eduskunnan juhlakirjan valokuvat maksoivat sataviisikymmentätuhatta euroa.

Moniko kansanedustaja on soittanut Pelkosenniemen kunnanjohtajalle ja kysynyt häneltä, miten sillä sumalla olisi voitu parantaa Pelkosenniemellä asuvien vanhusten oloja? Veikkaan, ettei yksikään.

KALLE ISOKALLIO

Uutiset | Rising moonMaanantai 08.05.2006 14:52

Brittiläinen Lordi Goldsmith pyytää sulkemaan Guantánamo Bayn vankilan. Lordi Goldsmith on arvostetussa asemassa briteissä ja häntä kuunnellaan. Kutsut keskitysleirin sulkemiseksi tarttunevat kansalaisiin helposti (brits ain't as dumb as yanks) ja saattaa aiheuttaa suuremmankin sanaharkan brittien ja jenkkien välillä.

http://observer.guardian.co.uk/politics/story/0,,1769383,00.html?gusrc=rss
--

CIA:n johtaja Porter J. Goss ilmoitti yllättäen eroavansa tehtävästään. Aikaisemmin, kun CIA:lle etsittiin uutta johtajaa, Goss sanoi mediassa ettei olisi pätevä tehtävään. Bush nimitti kuitenkin Gossin tehtävään, jossa hän kerkesi toimia 19kk ennen eroamistaan. Viimeisen 19 kk:n aikana, useita CIA:ssa toimineita tiedustelualan ammattilaisia on eronnut ja CIA:n on huhuttu olevan useamminkin kriisissä, vaikka tilanne viimeaikoina näyttikin rauhoittuneen.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/05/05/AR2006050500937.html

Seuraajaksi Gossille on ehdotettu Gen. Michael Haydeniä, mikä on aiheuttanut epäluuloisuutta congressissa Haydenin pentagon -taustan vuoksi. CIA on siviilijärjestö ja jotkut epäilevät että entisen pentagon -miehen laittaminen johtoon saisi CIA:n näyttämään osalta Yhdysvaltojen armeijaa.

http://news.yahoo.com/s/ap/20060507/ap_on_go_ca_st_pe/cia_future
BIO - Gen. Michael Hayden | http://www.af.mil/bios/bio.asp?bioID=5746

(Uskoisin että Porter J. Goss alunperinkin pääsi CIA:n johtoon pelkästään sen medialausunnon vuoksi, jotta kriisissä oleva tiedustelujärjestö saataisiin 'ruotuun', suljettua tai sitten liitettyä osaksi NSA:ta)
--

Brittikopteri tippui Irakissa, 'Iraqis cheer':
http://abcnews.go.com/International/wireStory?id=1931032
Jenkkikopteri alas Afganistanissa, 10 kuollutta:
http://news.yahoo.com/s/ap/20060506/ap_on_re_as/afghan_helicopter_crash_12

(It's freedom on the march!)
--

Ja loppukevennyksenä:
Coral Springsin rehtori kielsi 10-vuotiasta esittämästä Pinkin laulua koulun kykyillassa.
http://www.michaelmoore.com/words/latestnews/index.php?id=6746

Welcome to the U.S.A!

- Piski

Hamppumarssi 6.5.2006 | JyväskyläSunnuntai 07.05.2006 15:33

Lähettäköön lyhyestä liikenteeseen. Jyväskylässä oli poliisien siviilipaku, josta kuvattiin marssin aloituspaikalle, aren -aukiolle saapuvia ihmisiä.
Käsittääkseni rauhanomaisesti protestoivan ihmisjoukon tallentaminen videokameralla ei kuulu suomalaiseen oikeuskäytäntöön. Mitä laillista virkaa tällaisella nauhalla edes olisi? Tekivätkö poliisit opetusvideota? Vai käydäänkö nauhalta tunnistetut tuttavat sitten ratsaamassa myöhemmin?

Kaunis keli, mukavia ihmisiä ja kiva marssi, poliisivaltion varjo vain vähän häiritsi.

- Piski
http://shelleytherepublican.com/

'Syvälle sydämmeen sattuuuu..'
En nyt oikein tiedä mitä Shelleystä pitäisi ajatella. Periaatteessa artikkelit on kirjoittanut henkilö joka on täysin irtautunut todellisuudesta, tai sitten kyseessä on republikaanien idiootiksi leimaaminen erittäin onnistuneella tavalla. Kun lukee windows vs linux -artikkelia, ei pysty kuvittelemaan että kukaan vähänkään asiasta tietävä haluaisi identifioida itseään samaan ryhmään (republikaanit) kuin Shelley. Mahdollisesti toimiva taktiikka. Deny everything, fuck up anything and look like you believe it.

Shelley identifioi itsensä hyviin ja hyökkää muita ryhmiä, kuten liberaaleja, homoja, ei-kristittyjä ja eurooppalaisia vastaan, koska he eivät ole jumalan kansaa. Lisäksi hän onnistuu nostamaan G.W. Bushin jalustalle josta ilmeisesti voi suudella jumalan varpaita. Leader of the free world.

Oikeasti sattuu.

Kaikki teksti tuolta pitäisi lienee ottaa vitsinä. Tekstejä ei edes korjailla, vaikka kommenteissa on osoitettu epäkohtia (Netscapen on tehnyt firma nimeltä Firefox? -sanoo tämä MSCE -diplomin omaava henkilö). Psykologinen analyysi 28 -vuotiaasta Shelleystä olisi mielenkiintoinen tehdä. Tietenkin onhan jenkeissä ollut jo vuosikymmeniä aivopesun kulttuuri, mutta että joku hyökkäisi kaikkia muita ryhmiä vastaan yhden ryhmän nimissä, kuulostaa itsetuhoisalta.

Mitäpä tuohon muuta. Read and weep. Stupid yanks need one more genocide.

- Piski