IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Tällä viikolla ei paljoa päivitellä..Keskiviikko 30.11.2005 00:14

..iski nimittäin tauti.

Viikonlopun riennot näemmä liikaa elimistölle. Ei voi mitään.

Laitoin sit tilaukseen Join My Cultin ja Generation Hexin. Menee varmaan joulun yli ennenkuin saan kirjaset käsiini, mut ei voi mitään. Amazon palvelee miten palvelee.
Oishan tuolta löytynyt paljon muutakin aiheellista kirjallisuutta, mutta ei tili riitä.

Perjantaista vielä sen verran, päädyin Kuopioon Steen1n keikalle. Oli aika laiska keikka, mut eipä nuo pyyntäneet sisäänpääsymaksuakaan. Mikälie stanan promokeikka.
Tapasinpahan kuitenkin vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Ei kuitenkaan hirveen huonosti. Vituttaa vaan tää köhä minkä sieltä sain.

- Piski

MeeminkantajatPerjantai 25.11.2005 13:18

Olen joutunut uudelleen tutustumaan James Curcion tuotantoon, ja kaikkeen mikä pyörii hänen ympärillään.
Niille jotka eivät tiedä (eli 99,9%), James Curcio on kirjan join my cult -kirjoittaja.
(http://www.joinmycult.org)

Törmäsin ääniraitoihin, joita ei oikein voi sanoa musiikiksi, vaikka ne toimitetaankin .mp3:na ja CD -levyinä. Kyseessä on alitajuiset viestit, joita toimitetaan ääniraitoina.
Ohimenevästä kuuntelijasta nämä saattaisivat lähinnä kuulostaa epämiellyttävältä sillisalaatilta, tai sanasalaatilta.

Ennenkuin meemi saadaan tarttumaan johonkin ihmiseen, se täytyy ilmaista kontekstissa, johon kohdehenkilön mieli on vastaanottava. Liian jyrkästi syötetty meemi saa kohdehenkilön hylkimään meemiä, jos sille ei ole kohdehenkilön arvo/ajatusmaailmassa valmista pohjaa. Toisaalta, pohjakin voidaan luoda, se vain vaatii enemmän työtä.
Siinäpä teille miettimistä.

Maanantaina lähtee tilaukseen ainakin Curcion Join my cult!.
Ehkäpä myös Poker without cards.

http://wu.sauceruney.com/digitrash/PKN-TT/

- Piski

Entä jos Saksa olisikin voittanut?Torstai 24.11.2005 13:22

Oletetaanpa että jenkit ei ois laittaneet tikkua ristiin Hitlerin kukistamiseksi, ja siinä sivussa NL ois sählänny vielä vähän enemmän.
Saksa olisi vallannut suurimman osan euroopasta, levittäytynyt etelään afrikan rannikkolle ja kaapannut palan Neuvostoliittoa, Moskovaa kuitenkin saamatta. Millaisesta elämää eurooppalainen silloin eläisi.

"Tulitauko on kestänyt viisi vuotta kaukasian rajalla. Sotavarustelua on jatkettu, ja siinä samalla Saksalaiset ovat rakentaneet hyvän koulutuksen ja ovat teknologisessa kehityksessä huomattavasti muita maita edellä.
Työpaikkoja löytyy, mutta parhaisiin töihiin pääsevät vain todellisen arjalaisen tunnusmerkit omaavat. Luokkaeroja on, Juutalaisia ei.
Ne jotka pääsivät täältä pakoon, menivät Espanjaan, ja sieltä Yhdysvaltoihin.
Olen ylpeä ollessani arjalainen. Kuten minulle toistuvasti koulussa kerrottiin, me olemme valittu kansa. Meidän tehtäväksemme jäi Jeesuksenmurhan kostaminen. Meidän tehtäväksemme jäi vahvimman yhteiskunnan luominen. Ymmärrän kyllä miksi yhteiskunnan epäpuhtaista osista täytyy päästä eroon, ennenkuin voimme luoda tasa-arvoisen yhteiskunnan. Se on meidän Jumalallinen tehtävämme.

Kuulen puoleemme äänen, Herra Swirzkopfin, kertovan radiossa kuinka olemme onnistuneet viimeisen vuoden aikana kasvattamaan teollista tuotantoamme yli kahdellakymmenellä prosentilla. Työttömyys on laskussa.
Uuden varallisuuden myötä, meille on rakennettu myös uusi Mercedes-Benzin tehdas, ja kohta jokaisella keskiluokkaisella on varaa omaan autoon.
Näin me pääsemme liikkumaan maassamme.
Jos haluamme kauemmas, meillä on saman valmistajan lentokoneet, jotka voivat viedä meidät vaikka Egyptin aurinkoon, pyramidien juurelle, näkemään jotain mitä toinen suuri imperiumi oli joskus rakentanut. Jos he tekivät pyramideja tuhansia vuosia sitten, mieti mitä kaikkea me voimmekaan saavuttaa nykyteknologialla.
Kiitokset Mercedes-Benzille, kiitokset Führerille, joka ei laskenut kyytä kilpailemaan Mersun kanssa.

Asun suuressa kolmiossa Berliinin keskustassa, vaalean vaimoni ja kahden lapseni kanssa. Hans, lapsistani nuorempi, oli tuonut kadulta löytämänsä lappusen kotiin.
Lappu oli täynnä valheita. Mekö muka olisimme järjestäneet Juutalaisten mittavan joukkomurhan? Meidän johtajammeko muka psykopaatti? Juutalaiset olivat rikollisia jotka juonivat suur-Saksan tuhoamiseksi. Vankilaan joutivat kaikki. Führer on viisaudessaan antanut meille tieteen hedelmät, sekä rakentanut yhteiskunnan jossa kenenkään todellisen saksalaisen ei tarvitse kärsiä.
Kysyn Hansilta ymmärsikö hän mitä viestissä luki? Hän vastaa kieltävästi. Kysyn mistä hän sai lapun? Koulun edessä parrakkaalta mieheltä.

Soitan poliisille.
Tuntia myöhemmin he tulevat käymään ja ojennan heille lapun, sekä kerron mistä se tuli. Miehet haluavat viedä pojan vielä varmuuden vuoksi asemalle, kysyäkseen muutaman kysymyksen. Suostun ja lähden mukaan.

Asemalla poika viedään eri huoneeseen, johon menee pari minuuttia myöhemmin tummiin siviileihin pukeutunut mies.
Gestapo, ajattelen. He tutkivat maanpetosepäilyjä.
20 minuuttia myöhemmin he tuovat poikani takaisin. Hän on väsynyt.

Kotona huomaan pistojäljen hänen käsivarressaan. Kysyn mistä se on tullut johon Hans vastaa "en tiedä".

Huomenna on perjantai, työpäivä, illallinen koko perheen kanssa. Kaikki on hyvin"

Tarina on fiktiota. Enkä mä jaksa. Mutta kukaan ei voi kieltää etteikö Natsi-saksan voitto olisi ollut hyvä asia saksalaiselle.

Mutta vain saksalaiselle.

- Piski

Teaching human beingKeskiviikko 23.11.2005 16:45

on kulunut about ½ vuotta siitä kun siirsin työkoneeni hiiren vasemmalle puolelle.

Kuka tahansa tietää että alku tämmöisen muutoksen jälkeen on kankea, mutta ihminen oppii.
Nyt pystyn hallitsemaan graafista käyttöliittymää vasemmalta, siinä missä oikealtakin. Seuraava askel varmaan olisi FPS -pelien pelaaminen vasemmalla kädellä.
8 tuntia päivässä riittää.

- Piski

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 14:06

Lucifer projectMaanantai 21.11.2005 15:41

http://www.rinf.com/news/nov05/lucifer-project.html

Kuinka muutetaan Saturnus pieneksi auringoksi, jotta voidaan asuttaa Jupiter. Siinä sivussa myös käydään läpi ilmestyskirja ja vallanvaihto.

Luonnollisesti suosittelen olemaan kriittinen, mutta myös huomioimaan lähteiden määrän. Lukeminen ei ole vielä ketään tappanut.

- Piski

Kukaan nähny..Maanantai 21.11.2005 13:11

..niitä Japanin parlamentissa tapahtuneita tunteiden purkauksia, kun puolueiden jäsenet ottavat toisistaan mittaa nyrkein?

Jenkeissä päästiin melkein samaan, kun asialistalle otettiin käsittelyyn se että pitäisikö Irakista vetäytymistä edes käsitellä kongressissa.
Jean Schmidt, joka voitti Irak-veteraanin vaaleissa äskeittäin, välitti istunnossa viestin John Murthalle, (veteraani, tiedustelupalvelu) joka kehoitti yhdysvaltoja vetämään joukot pois Irakista. "cowards cut and run, Marines never do"
Tämän jälkeen Jean Schmidt ei enää pystynyt jatkamaan puhetta demokraattien vaatiessa yhteen äänneen lausunnon vetämistä, jonka hän lopulta joutui tekemään.
On epäilyä myös erään demokraatin mahdollisesta voimankäyttötarkoituksesta istunnossa, mutta kollega oli taluttanut hänet takaisin paikalleen.

Japanissa tässä ei olisi mitään mielenkiintoista, siellä sentään oikeasti tapellaan.
Jenkeissä taas... No tuskin oli ainutkertainen mutta en nyt löytänyt milloin olisi viimeksi tapahtunut.

Demokraateille näyttää viimeinkin kasvaneen selkäranka. Nyt on edessä kysymys, jonka pitäisi kääntää tilanne ihmisyyden puolelle. Laaditaanko suunnitelma Irakista vetäytymiselle vai ei.

- Piski

ps. niin ja jenkkien OMA taistelukäsikirja kieltää WP:n käyttämisen siviiliväestöä vastaan.

Yhteiskunnan normitSunnuntai 20.11.2005 18:31

Kas, eilen törmäsin elämänkatsomusten ristiriitaan.
Oletin että ihmiset ymmärtää minua, mutta ei se näemmä kuitenkaan ihan niin ole.

Pelaan "uhkapelejä", kyllä. Se on oikeesti vain rahaa. Se ei tee kenestäkään onnellista. Voisiko sanoa että olen koukussa rahapeleihin? Voi, en mene kieltämään sitä. Se on mun mielestä ihan normaalia että koska siellä raflassa se pöytä on, niin sinne myös viedään sitä rahaa.
Jos häviän, suomessa ne rahat kuitenkin menee hyvään tarkoitukseen. RAY is a non-profit organisation, as we all know.
Pelaanko asuntoni, autoni tai elämäni? Todennäköisesti en, kyllä mulla on kuitenkin olemassa se käsitys missä raja kulkee.
Ja ainakin toistaiseksi rahatilanteeni on vuosia ollut menossa parempaan suuntaan.

Ja oikeesti mä en käsittääkseni ketään satuta sillä että harrastan uhkapelejä... vai?

Niin ne parisuhteet. Suomen kulttuurissa on olemassa sellainen tapa, että hankitaan puoliso, mennään naimisiin ja hankitaan lapsia.
Tämä on yksi sellainen normi mitä minä en ymmärrä.

Ehkä mä nautin elämästä sitten hieman toisella tavalla, mutta en näe miksi minun pitäisi tehdään mitään noista asioista elääkseni? Todellinen vapaus on myös normeista irtautumista.

Mua on ruvennut pelottamaan "duuniin jumahtaminen". Siksi siis hainkin opiskelemaan journalismia. Jos mä lähden, niin mä jätän lähes kaiken taakseni. Todennäköisesti myyn kaiken omaisuuteni konetta ja kuteita lukuunottamatta.

En tunne mustasukkaisuutta. Se on tunne mistä ei ole mitään hyötyä. Turha meemi, josta olen onneksi päässyt eroon.
Samalla pystyn antamaan ihmisille vapauden, ja ehdottomasti haluankin, päättää omista asioistaan, tulla luokseni tai lähteä silloin kun heistä siltä tuntuu. Jos joku haluaa että ei enää huomenna puhu minun kanssani, hän saa sen tehdä. Saatan olla hämilläni, mutta ymmärrän että syy voi olla mikä tahansa.
Olenhan itsekkin käyttäytynyt näin.

Katsos, todellinen vapaus on kaikkein tärkein asia. Todellista vapautta ei sido edes yhteiskunnan normit.

Ja mikä ihmeen normi se muka on että pitäisi olla yhteiskuva puolison kanssa galleriassa?

- Piski

Minusta on saattanut tulla skitsofreeninen kaveri, mutta kaikelle on syynsä.

34%Perjantai 18.11.2005 11:07

237 Valhetta - http://democrats.reform.house.gov/IraqOnTheRecord/

Yhdysvalloissa kuohuu, demokraatit syyttävät hallintoa valehtelemista jotta voisivat viedä maan sotaan. Republikaanit syyttävät demokraatteja politisoinnista ja historian uudelleenkirjoittamisesta.

Tärkeänä pidettäköön myöskin demokraattien voittoa "spending bill" -äänestyksessä, vaikka ovatkin congressin vähemmistöä. Tämä tarkoittaa sitä että republikaanipresidentti ei enää saa pidettyä kaikkia oman puolueensa jäseniä puolueen linjauksessa mukana.
Koska periaatteessa uskon ihmisten omaan järjenkäyttöön (jos heitä ei siis niin avoimesti manipuloitaisi [myös suomessa]), voisi USA:n congressilta tulevaisuudessa tulla hyviäkin päätöksiä. Ongelmana voidaan edelleen pitää puolueen johtohahmoja, joille on tärkeämpää voittaa kuin toimia oikein.

- Piski