IRC-Galleria

DrawMe

DrawMe

Disney gave me unrealistic expectations about love.

Selaa blogimerkintöjä

Nyt rupes kiehumaan!Keskiviikko 10.03.2010 13:18

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1727801

Hei voi jumansviidu.
Oikeasti ihmiset.
Vanha uutinen, mut kyllä kyrsii!
Mikseivät nämä hyvät ihmiset nyt voi ottaa itseään niskasta kiinni ja tulla kentälle katsomaan millaisesta työstä on oikeasti kyse.
Sitten hyväuskoiset, sinisilmäiset piiperöt uskovat näitä tekstejä mustavalkoisesti, koska joku hemmetin Iltasanomien toimittaja näin kirjoittaa!
Ja on muka taas niin tehty tutkimusta MUTTA MIKSI HELVETISSÄ TÄYTYY YLEISTÄÄ?!
Eivät todellakaan kaikki vanhustyöläiset ole tuollaisia!! Enkä jaksa uskoa, että missään sidoittaisiin vanhuksia sänkyihin vain siksi, että hoitajat eivät jaksa kuunnella tai katsella heitä tai ettäkö vanhuksia ylilääkittäisiin??? My ass! Eihän missään muuallakaan ihmisille anneta tippaakaan enempää lääkkeitä, kun he tarvitsevat. Jos joku omainen on joskus vetänyt herneet nokkaan siitä, kun on katsonut äidinsä/isänsä/mumman/paapan dosettiin ja kauhistunut lääkkeiden määrästä ja mennyt sitten juoruamaan, että "Siellä ne ylilääkitsevät meidän Pirkkoa!" niin eihän se ole lähelläkään totuutta, mutta aina kun uutinen kuulostaa dramaattiselta ym, siinä halutaan kylpeä ja sitä paisutetaan ja saadaan aikaiseksi tuollaisia huuhaa uutisia.
Näh.
Mielestäni ihmisten pitäisi vain oikeasti ottaa selvää asioista ennen ko lähtevät urputtamaan!
Oma mielikuvani vanhustyöstä on parantunut 100% siitä, mitä se oli ennen vanhainkotijaksolle menoa.
Minä nautin siitä työstä!!
Mut en nyt jaksa sen enempää kirjoitella, keskityn nyt vaan tulevaan päivään ihanien vanhusten seurassa. Onneksi heistä saa sitä energiaa uskomaan, että tuollaiset kirjoitukset ovat täyttä paskaa :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.