IRC-Galleria

paavista paaviinPerjantai 26.03.2010 03:51

lueskelin tuossa juttuja maailman isoimmasta pankista ja sen omistajasta, jolla on henkilökohtainen armeija. paavista.
paavin näkemys maailmasta on hieman epäpyhä.
mies joka sanoo että armomurha ja abortti ovat väärin, koska vain jumala saa päättää koska ja miten tältä pallolta lähdetään ajaa silti autolla joka on tehty räjähdyksen kestäväksi. turhaa paskaa.

Paavit ovat vittumaista ja pikkumielistä porukkaa. Eräs historiaan jäänyt paavi vihasi edeltäjäänsä niin paljon että kaivautti tämän ylös ja leikkasi häneltä oikean käden sormet pois, ettei ex-paavi voi siunata yläkerrassa. miksi tämä tekisi näitä ristiliikkeitä pilvien päällä on sinänsä mysteeri mutta jääköön se kupolien alle mietittäväksi.
noh seuraava paavi tästä mulkerosta kaivautti sormipuolen ylös ja laittoi puuttuvat nakit arkkuun takaisin.

no ehkä pieni kevennys tähän loppuun, kun uusi paavi on valittu sisäisellä politiikalla, viekoittelulla ja pseudotieteellisillä keinoilla tämä herra kannetaan kardinaalien yli tuolissa. kardinaalien rivi katsoo paavin tuolin pohjaa he lausuvat sone due, et bene pendente".
suomennos: niitä on kaksi ja roikkuvat hyvin, tämä tarkoittaa testiikkeleitä. kummallinen tapa periytyy ajasta jolloin kardinaalit valitsivat hieman työkuvaan sopiutumattoman sukupuolen edustajan. tämä paavitar eli La Papesse oli Pope Joan.
Seuraavaa odotellessa että miehet kaavuissakin näkisivät majavaa muutenkin kuin perjantaina ruokalautasella.
Perjantaisin paavit ennen söivät majavaa koska perjantaina saa syödä ainoastaan kalaa ja koska kukas nyt kalaa jaksaa vedellä päättivät pojat vatikaanissa että majava on kala koska tämä muunmuassa asuu vedessä ja tällä on suomuinen "häntä".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.