IRC-Galleria

... etsii kotia ja autoaTorstai 18.09.2008 19:54

Clio täytyis katsastaa lokakuun aikana, eikä v*tus ollu menossa läpi. Moottori pitää jotain kummaa törinää ja "höngintää", kuulostaa vähän siltä kun Chewbacca ja Darth Vader juttelis (mitä muuta voi odottaa mun autolta). Lisäks takavasemmalta kuuluu kiinnostavia kolinoita ja vinkaisuja suht jatkuvalla syötöllä. Pisteenä i:n päälle ohjaustehostin hajos pari päivää sitten. Ei kyllä iske käyttää tohon enään yhtään enempää rahaa. Hm, Kannelmäessä ois kaupan ihan kelvollisen oloinen Camry... tai sit Pitskusta Fiesta !

Miks kaikki maksaa niin perkeleesti rahaa ?!

Hahaa, huomenna viel töihin ja sit seuraavan kerran tarvii raahautua vasta ens torstaina o/!
(ps. HUOM peräkkäisissä lauseissa vinkumista rahanpuutteesta ja biletystä vapaapäivistä.)

....etsii kotiaTiistai 16.09.2008 13:04

Pakko alkaa laajentaa tätä mun aluetta. Prkl.

KipeilyäTiistai 02.09.2008 14:59

Ärsyttävää. Viimeset... no muutamat päivät ollut kurkku niin kipeä, ettei pysty edes tupakkaa polttamaan. Se taas kiristää hermoja vielä entisestään. Hyvin paljon "omaan kotiin ja äkkiä" -fiilis taas.

Onneks tätä päivää seuraa ke&to vapaat, pääsee vähän huilimaan ja parantelemaan itteä.

Lisäksi syyskuun alku tarkoittaa myös sitä, että pääsen vihdoin treenailemaan kunnolla, eikä tarvitse istua kaikkia iltoja töissä.

Ronja joskus valitteli sitä kun itse on päivät töissä/koulussa ja parempi puoli taas illat töissä. Voin tällä hetkellä samaistua hyvin... Muutenkin ikävää kun ei muka ehdi antaa ihmisille aikaa niin paljon kun haluaisi.

Argh, haluun muuttaa. Heti.

SunnuntaiaamuSunnuntai 31.08.2008 12:03

Sunnuntaiaamu alkoi luonnollisesti pommiin nukkumisella. Oltiin eilen katselemassa reggae festareita Tavastialla (EI siis Vanhalla !). Jäivät tosin meidän osalta melko lyhyiks, koska kuski oli vähän turhan väsynyt ja fyysisesti hajalla. Lähtivät muutkin sitten samaa matkaa kotia Jukka Pojan jälkeen. Kotimatkalla kävikin ilmi, että olin itse varmaan porukan pirtein.

Vähän vatuttaa. Olin täysin siinä luulossa, että vkl töitä -> ma&ti vapaa. Eilen jouduin kuitenkin toteamaan, että ne vapaat tulee vasta ke&to. Prkl.

Tiistaina joku harkkamatsi. Ottaa helvetisti päähän, etten ole päässyt treenailee ollenkaan. Ja aina kun pääsisin tulemaan, ni on jonkin sortin peli. Njaa, eiköhän tää tästä, kun pyörähtää syyskuu käyntiin.

Nenä vuotaa ja kurkku v*tun kipeänä. Koko ajan vaan yskittää. Yskänläälepullosta kaadoin vikat limat kurkun pohjalle, ennen töihin lähtöä. Auttoihan se n. 5 min.

SunnuntaiSunnuntai 24.08.2008 22:49

About joka paikka kipeänä ja darraa yrittää pukata, mutta kyllä on niin mahtava fiilis eilisestä. Päivähän alkoi neljän pelin turnauksella, joista torjuin kaksi ja lähdin kotia kröhöm... juhlimaan synttäreitä. Myöhemmin tytöt soittivat perään, että vikoista peleistä irtosi voitto ja tasa-peli, joka tarkoitti maalieron turvin meille kultaa \o/ !!! Aika toimettomana sain ite olla, tytöt oli ihan huippuja. Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa: http://www.loisketytot.net/albumi/championscup2008/korska-keba(bt)/309871

Illemmalla sit synttärit. Hauskaa oli. Paitsi sitten kaikki sammui/lähti/nukahti :o. Jani ekana. Luonnollisesti.

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 05:02

*Murrrrr*

PerjantaiPerjantai 22.08.2008 21:29

Kerrankin sellanen kunnon perjantai, eli vapaa vkl edessä. Kunhan vaan istun ensin kymmeneen asti töissä...

Eilen oli hauskaa, käytiin Itiksessä ruokailemassa (kun ensin päästiin sinne asti) ja sitten katselemaan Bätmänin seikkailuja. Saatiin Fonda del Solissa kohteliainta asiakaspalvelua ikinä tyyliin "Viivi Pennanen.. joo... ja sä olit se uuniperuna... ?" Pottu-Anu o/

Leffasta sen verran, et kyllä oli hieno kokonaisuus. Yleisesti ottaen en tykkää, näistä tappelu/ampumis/presidenttimurhataan-elokuvista, mutta superherosarjismarvelmonsterihirviöt ym on aina jees ^^. Kuten todettua; Batman vaan on niin cool! Mutta tälläkin kertaa pahis oli miljoona kertaa hm.... mielettömämpi. Ihan mahtavaa. Ei voi muuta sanoa, kun R.I.P. Heath Ledger.

JeaJea synttärit!!Torstai 21.08.2008 11:53

Mun viimeinen teinivuosi ^^

Tänään ihanan lyhyt työpäivä, eli kahdelta kotiin nukkumaan. Pitänee soittaa matkanjärjestäjä Pennaselle taas mikä meijän aikataulu tänään on (on se mukavaa kun ei tarvitse järjestää edes omia synttäreitään). Ohjelmassa elokuvia, safkaa, mahdollisesti joku lasillinen. Tänään ihan näin pienimuotoisesti, lauataina sitten varmaan.. no vähemmän pienimuotoisesti. Heh, heh..

Lähes kaikki lahjat on ilmeisesti vielä postissa tai jossain jumissa. Sukulaisilta sain tiistaina parit satsit lautasia. Ja rahaa. Ja eilen illalla hyvin suloiset korvikset, joiden takia joku stressasi suunnattomasti <3.

Mutta lähdetään sitten maistelemaan miten poikkeavaa onkaan olla 19 v.

SunnuntaiSunnuntai 17.08.2008 14:21

Jea jea, sain synttäripäivälle aamuvuoron. vähän heikoin tuloksin yritän nyt päästä siitä perjantainvuorosta kokonaan erooon. Toisaalta eipä tänne tarvitse ennen kolmea raahautua ja sitten on koko vkl vapaana. Toivon, että kaikilla on jo hirmuisesti lahjoja komerossa. Niitä voi tuossa viikon alkupuolella alkaa rontata meille päin, osoite on varmasti tuttu.

Eilen vieteltiin ihan hauskaa iltaa Nup... ei vaan Pitskussa. Heti kun hyvän mielen sai päällä, täytyi sitten lähteä kotia. Perseestä tällanen toisten ihmisten ajattelu :D. Toisaalta ihan hyvä, pääsi joskus nukkumaankin. Suht kummallista olla töissä niin, ettei joka sekuntti tarvitse taistella silmienkiinnipainumista vastaan.

Nyt 9 h duunissa ja sitten kaksi päivää vapaata o/

21.8.Lauantai 16.08.2008 15:17

Haluaisko joku tehdä mun iltavuoron 21.8. ? Saatuneesta syystä, en haluaisi viettää tuota iltaa töissä. Joten töihin? Anyone?

Hehe, perkele.