IRC-Galleria

Drognan_

Drognan_

Uljas Urhea Mainio Mies

Blogi

« Uudemmat -

niin tosiaan..Keskiviikko 29.10.2008 01:52

Nyt ei harteilla oo ennään kiviä. Ainoastaan yksi kurssi ahdistaa poissaolollaan, mutta kahdesti olen viestin saanut, että minulla on kaikki OK. Oikeaan isolla kirjotettunaki minulla oli kaikki OK. :D Pitäs alkaa pukua hommaileen pikkuhiljaa ja lätsäki pitäs tässä kuukauen sissään hommata. Kyllä se on ihmisen elämä auvoisaa ku ei tarvi kauheesti stressata ennään mistään. Stressi siirty nyt sitten äitikullan harteille ku se touhottaa niistä juhlista. :D

On se niin ihanaa
Olla vapaa
Kuin taivaan lintu liihottaa
Ja jauhaa paskaa
Vielä jäljellä kuukausi
Marco Bjurström sanoo pusipusi
Ei hölsky päässä kusi
Oujea sepe-susi (kuvassa)

SUSIIIIIIIII!!!!

hoo oohPerjantai 03.10.2008 03:05

Nyt ollaan erittäin lähelle. Vielä tiistaina yksi (1) ainoa koe ja sitten pitäs olla selevä homma tuo lukio. Sitten marraskuun loppuun asti lorvailen ja juhulin niin maan perkeleesti ja lorvailen vielä tovin lissää. Ens vuonna ois tarkotus muuntautua Hovarin Simoksi ja viettää vuosi semmosia juttuja tehdessä. On se ihanaa ku alkaa taakka tuolta harteilta tippumaan pitkin maita ja mantuja ku saa juttuja tehtyä.

Em
Taas taakse jääää
C
Vaihe yksi (1) tään elämäääääääään
G
Nananana naaaaaaaa
D
Ja soolo!

12-14-15
12
1915
1519~

12-13-15---15^
17
17

16---16

17Taas taakse jäääääää
Vaihe yksi (1) tään elämääää ääää ääää äääännnnn
Nananana naaaaaaaa
Ei passaa vituttaaaaaaaaaaaa
Kun taakse jääääääää
Vaihe juuri täääääääääääää

Se on surullista katottavaa ja luettavaa ku ihmisellä on tylsää.. :(

perkele!Tiistai 02.09.2008 04:18

Kylläpä tuli miehekäs olo ku "korjasin" tännään mun tuolin. Kyllästyin siihen ku selkänoja ei toiminu kunnolla niin päätin sitten telkkaria katelessa alkaa aukomaan ja irrottelemaan erinäisiä osia tästä ja paikallistin vian. siinä sitä aikani pähkäilin ja pohdin mahdollista ratkaisua miten saisin jousella varustetun irronneen pultin takasi paikalleen. no siinä aikani vääntelin ja kääntelin ja revin ja riuhdoin käet mustana rasvasta ja onnistuin saamaan sen vieterisysteemin kohalleen. aloin kassaamaan tätä sitten uuestaan ja jätin kaks rikkaa laittamatta ku uumoilin ettei niitä mihinkään tarvi ku hyvin tuntu alustavasti toimivan ilmanki. no sitten sain tuolin kasaan ja olin jo melko ylpeä itsestäni kunnes suuri pettymys iski vasten kasvojani. vitut se mihinkään toiminu vielä, mutta lähellä oltiin jo. no ei muutaku osat takasi lattialle ja pähkäilemään että mihinkäs ne pari rikkaa pittää sijottaa. hetki siinä vierähti ku niitä sinne asettelin ja vääntelin ku piti sitä vieteri/jousisysteemiä vastaan taistella ja sinnehän ne sitten uppos. ehkä vääriin paikkoihin, mutta siitä huolimatta tuoli toimii nyt moitteettomasti. työvälineinä käytin luovasti puuviilaa vääntämiseen, 1.25kg:n painoa vasarana ja ruuvimeisseliä ihan siihen mihin sitä normaalistikin käytetään. Että semmosta tälläkertaa perkele. kai se hääty napata kalsarit kaapista ja alkaa rapsuttelemaan haaroja, oonhan mää sentään sen verran kova jätkä perkele. :D

-Kuva ei liity tapahtuneeseen mitenkään.-

Hei taas rakas..Lauantai 19.07.2008 23:10

Päivä_kirja. Ilma on jälleen kuin morsian. Tänään ajattelin käydä lenkillä lähimmällä grillillä tai sitten jätän käymättä, mutta aikomukseni on mitä ilmeisimmän näillä näkymin suunnata kohti kaupunkia viimeistään puolenyön aikoihin. Kävin juuri ostamassa öljyä koneeseeni tuomionpäivän kioskilta. Uskoisin kahden litran riittävän ainakin alustavasti öljyämään jo lähes kuivahtaneen koneeni. Saapa nähdä mihin asti koneeni kestää tukehtumatta. Aikomukseni olisi kuitenkin päästä hyvissä ajoin lataamaan akkua. Ystäväni on tullut tänään LARP:sta lomalle. Hän on ollut larppaamassa nyt kaksi viikkoa ja tulee tänään ensimmäistä kertaa viettämään viikonlopun sivistyksen pariin. Kohta lähdön hetki koittanee, koska sain juuri puhelun edellämainitulta ystävältäni. Taidan käydä tervaamassa keuhkojani ennen lähtöä, koska en tahdo niiden vuotavan. Vuodot on hyvä paikata muutenkin ennen öljyämistä kai. Vittuako minäkään nyt mistään oikeasti tiedän? Kaikesta huolimatta, rakas päivä_kirja, jätän sinut hetkeksi. Hei hei ja nähdään taas pian.

Rakkaudella sinun: Dorgan_

jeeehs...Lauantai 28.06.2008 22:11

I'm so happy, so happy I'm not gay.. :D

OOH!!Perjantai 30.05.2008 15:19

Vieläkö jaksaa huomenna kävästä jammailemassa vähän juhulissa niin pyörähtää loma kunnolla käyntiin. Ihanaa.!

Rakas päivä_kirja.
Kesälomalla tarkoituksenani olisi ottaa rauhallisesti ja keskittyä lukemaan syksyn kirjoituksiini. Kuusi L:ää on jo takana ja tähtään kymmeneen. Töihin minä en ole menossa, koska olen pitkätukkahippi ja työnvieroksuja. Ajattelin pelata lomalla kovasti pokerin ilmaisturnauksia, ns. freerolleja. Tavoitteeni on voittaa mahdollisimman paljon ns. jokikortin ohivedolla. Kesän aikana saatan myös yrittää ruskettua hieman kun käyn ulkona ehkä savukkeella välillä. Festareille en taida lähteä, koska olen säästölinjalla ja jostain kumman syystä festareilla tahtoo aina olla krapula. Tokkopa enää näin kävisi, mutta aivan sama.
Kesärytmiin siirtyminen on jo hyvällä mallilla. Hetki sitten herättyäni lähes järkytyin, koska kello ei ollut enempää. Normaalistihan kesäisin on tapana nukkua noin neljään eikö vain? Nyt, rakas päivä_kirja, on aika mennä savukkeelle. Ulkona on mitä mainioin ilma joten voisinpa polttaa sisätiloissa, koska aurinko on aika kirkas. Hei hei ja nähdään taas päivä_kirja.

Rakkaudella sinun: Dorgan_

yleisön pyynnöstä...Keskiviikko 16.04.2008 18:56

Rakas päivä_kirja... tänään ei ole tapahtunut mitään merkittävää. Siemailen juuri kahvia, jonka juuri keitin. Olen aika tyytyväinen suoritukseeni, koska kahvi on sangen maukasta. Kahvin juonnin ohessa näppäilen myös kitaraa. Soittokin sujuu sangen mallikkaasti. Oi! Huomasin juuri kuinka kaunis ilma ulkona on. Se suorastaan huutaa hiihtäjiä laduille. Aurinko heijastuu kirkkaana neitseellisen valkeasta hangesta lähes sokaisevana. Joko kevät on vihdoin suvainnut saapua ilahduttamaan meitä raskaan ja synkän talven jälkeen? Linnut saattavat viserrellä sulosäveliään sulavien puiden oksilla, mutta mitäpä vittua sitten ku en ole suksija enkä muutenkaan ulkoilmaihmisiä. Verhot kiinni ja metallia perkele!

PS. Vitun peeässät hyi!! :D

...Torstai 28.02.2008 03:33

meikä haluais tässä nyt kiittää niitä jotka tempas sinne koulun taululle sen systeemin. sain lissää aikaa syventyä biologian ihmeelliseen maailmaan. kiirre (krhm) paino päälle eikä ehtiny oikeen lueskella että nytpäs on taas aikaa..

Sanottakoon vielä loppuun etten arvosta tämmösiä tempauksia ja osotan syyttävällä sormella kaikkia höpöjä, jotka tommosta mennee tekemään että SOO SOO vaan saatana!!

PS. miksikä mää etes kirjotan tänne jotaki..

PPS. mua vituttaa tämmöset PS:ät..

semmosta..Lauantai 16.02.2008 16:07

Johan oli penkkarit.. hyi helvetti mikä kanuuna hyökkäs perjantaille ei mittään tolokkua. tuntu koko päivän että pää halkiaa.. onneks voi taas palata arkeen.. :D huh huh..

Tädää tädää tääMaanantai 11.02.2008 20:19

tättärää tän tän tää ja rön tön töö...
« Uudemmat -