IRC-Galleria

Drognan_

Drognan_

Uljas Urhea Mainio Mies

Hei taas rakas..Lauantai 19.07.2008 23:10

Päivä_kirja. Ilma on jälleen kuin morsian. Tänään ajattelin käydä lenkillä lähimmällä grillillä tai sitten jätän käymättä, mutta aikomukseni on mitä ilmeisimmän näillä näkymin suunnata kohti kaupunkia viimeistään puolenyön aikoihin. Kävin juuri ostamassa öljyä koneeseeni tuomionpäivän kioskilta. Uskoisin kahden litran riittävän ainakin alustavasti öljyämään jo lähes kuivahtaneen koneeni. Saapa nähdä mihin asti koneeni kestää tukehtumatta. Aikomukseni olisi kuitenkin päästä hyvissä ajoin lataamaan akkua. Ystäväni on tullut tänään LARP:sta lomalle. Hän on ollut larppaamassa nyt kaksi viikkoa ja tulee tänään ensimmäistä kertaa viettämään viikonlopun sivistyksen pariin. Kohta lähdön hetki koittanee, koska sain juuri puhelun edellämainitulta ystävältäni. Taidan käydä tervaamassa keuhkojani ennen lähtöä, koska en tahdo niiden vuotavan. Vuodot on hyvä paikata muutenkin ennen öljyämistä kai. Vittuako minäkään nyt mistään oikeasti tiedän? Kaikesta huolimatta, rakas päivä_kirja, jätän sinut hetkeksi. Hei hei ja nähdään taas pian.

Rakkaudella sinun: Dorgan_

jeeehs...Lauantai 28.06.2008 22:11

I'm so happy, so happy I'm not gay.. :D

OOH!!Perjantai 30.05.2008 15:19

Vieläkö jaksaa huomenna kävästä jammailemassa vähän juhulissa niin pyörähtää loma kunnolla käyntiin. Ihanaa.!

Rakas päivä_kirja.
Kesälomalla tarkoituksenani olisi ottaa rauhallisesti ja keskittyä lukemaan syksyn kirjoituksiini. Kuusi L:ää on jo takana ja tähtään kymmeneen. Töihin minä en ole menossa, koska olen pitkätukkahippi ja työnvieroksuja. Ajattelin pelata lomalla kovasti pokerin ilmaisturnauksia, ns. freerolleja. Tavoitteeni on voittaa mahdollisimman paljon ns. jokikortin ohivedolla. Kesän aikana saatan myös yrittää ruskettua hieman kun käyn ulkona ehkä savukkeella välillä. Festareille en taida lähteä, koska olen säästölinjalla ja jostain kumman syystä festareilla tahtoo aina olla krapula. Tokkopa enää näin kävisi, mutta aivan sama.
Kesärytmiin siirtyminen on jo hyvällä mallilla. Hetki sitten herättyäni lähes järkytyin, koska kello ei ollut enempää. Normaalistihan kesäisin on tapana nukkua noin neljään eikö vain? Nyt, rakas päivä_kirja, on aika mennä savukkeelle. Ulkona on mitä mainioin ilma joten voisinpa polttaa sisätiloissa, koska aurinko on aika kirkas. Hei hei ja nähdään taas päivä_kirja.

Rakkaudella sinun: Dorgan_

yleisön pyynnöstä...Keskiviikko 16.04.2008 18:56

Rakas päivä_kirja... tänään ei ole tapahtunut mitään merkittävää. Siemailen juuri kahvia, jonka juuri keitin. Olen aika tyytyväinen suoritukseeni, koska kahvi on sangen maukasta. Kahvin juonnin ohessa näppäilen myös kitaraa. Soittokin sujuu sangen mallikkaasti. Oi! Huomasin juuri kuinka kaunis ilma ulkona on. Se suorastaan huutaa hiihtäjiä laduille. Aurinko heijastuu kirkkaana neitseellisen valkeasta hangesta lähes sokaisevana. Joko kevät on vihdoin suvainnut saapua ilahduttamaan meitä raskaan ja synkän talven jälkeen? Linnut saattavat viserrellä sulosäveliään sulavien puiden oksilla, mutta mitäpä vittua sitten ku en ole suksija enkä muutenkaan ulkoilmaihmisiä. Verhot kiinni ja metallia perkele!

PS. Vitun peeässät hyi!! :D

...Torstai 28.02.2008 03:33

meikä haluais tässä nyt kiittää niitä jotka tempas sinne koulun taululle sen systeemin. sain lissää aikaa syventyä biologian ihmeelliseen maailmaan. kiirre (krhm) paino päälle eikä ehtiny oikeen lueskella että nytpäs on taas aikaa..

Sanottakoon vielä loppuun etten arvosta tämmösiä tempauksia ja osotan syyttävällä sormella kaikkia höpöjä, jotka tommosta mennee tekemään että SOO SOO vaan saatana!!

PS. miksikä mää etes kirjotan tänne jotaki..

PPS. mua vituttaa tämmöset PS:ät..

semmosta..Lauantai 16.02.2008 16:07

Johan oli penkkarit.. hyi helvetti mikä kanuuna hyökkäs perjantaille ei mittään tolokkua. tuntu koko päivän että pää halkiaa.. onneks voi taas palata arkeen.. :D huh huh..

Tädää tädää tääMaanantai 11.02.2008 20:19

tättärää tän tän tää ja rön tön töö...

onpaPerjantai 25.01.2008 13:02

hieno ilma ulkona.. jos hiihtäsin niin oisin varmaan jo menossa. Harmi vaan että hiihtäminen on niin perseestä ettei kiinnosta. hyi saatana..

perkeleTiistai 25.12.2007 02:59

niin se jouluki romahti taas ohi että pölähti.. no onneks ei oo ennään ku vuosi niin on taas joulu. sitä odotellessa....

JouluMaanantai 24.12.2007 02:59

I wish me a merry shitmas
I wish me a blurry krishnas
I wish me a keri christmass
and the happy new shoes..!