IRC-Galleria

Nyt on sekin nähtyMaanantai 29.05.2006 07:41

Olipas kyllä ihmeelliset pileet.
Siis kutsuissa lukee että meidän luokka kokoontuu, meitä on jotain 40-50 yhteensä. Sit mennään sinne, ni se onki jonku typykän poikakaverin ylläri synttärijuhla tms. ja tyypillä on synttärit vasta heinäkuun lopussa. Yllättyny oli, joo. Niin oltiin myökin. Ikinä edes tavannu koko ihmistä.

Tulipahan käytyä. Dan parka kärsi kun joutui istumaan auringossa ja se palaa tosi helposti. Mie siinä vieressä paasasin kavereitten kanssa ja sippailin juomia, ja välillä kurkin Dania joka hikoili tuskasen näkösenä ja jutteli jonkun tyyliin 50v ilmastointiasentajan kanssa. Kyllä mie yritin kovasti heivata sitä tilanteesta ulos, varjoon istumaan ja innostavampaan seuraan, mut se vaan siinä apaattisena mussutti, rassukka. Kun ajeltiin kotiin päin ni se sano et oli niin pyörryksissä auringosta (meil oli tänään +30C) ja sen tyypin uuvuttavasta tarinoinnista että taju pois.

Oli se ihan kiva nähdä muita vaikka ollaan oltu vasta reilu viikko erossa. Itelläänkin on ollu sellanen olo että on jotenkin ihan hukassa kun ei tarvii mennä kouluun joka päivä, ja todettiin että meillä on jotenkin pelottavan tiivis ryhmä siellä. Aina ollaan toisten puolesta ja vatvotaan kaikki asiat yhdessä jne, ja nyt istutaan kaik kotona yksin ihmettelemässä et mitäs nyt. Jos sitä pysyis hengissä kesän yli, syyskuussa alkaa taas se höykytys ja voidaan kaikki itkeä ja manata yhdessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.