IRC-Galleria

Memorial DayTiistai 30.05.2006 05:44

No nyt on meidänki hippalot ohi. Ainaki melkein. Yks tyyppi saattaa tulla takas kun on saanu vaimon ja lapsen kotii ja nukkumaan. Ennen aikaan se tuli aina parin viikon välein ja istuttiin kolmestaan iltaa. Se oli tosi mukavaa, harmi et tapa on jääny. Jos vaikka tänään.

Tänään oli n. +35C lämmintä. Mein pihassa ei ole minkään näköstä varjopaikkaa, joten kipastiin kaupasta sellanen gazebo systeemi. Onneks! Olis ollu tuskallista ilman sitä. Siitä sai tosi nätin laitettua, ja kaikilla oli kivaa. Danin kuuluisat maailman parhaat burgerit teki taas kauppansa. Meillä oli lapsille puhallettava pikkuallas et voivat räpiköidä, hiekkalaatikko ja sit toi ruohonkastelu systeemijuttu minkä kans ne kirmaili uikkareissaan. Ja tietenki vesi-ilmapalloja... HAHAA..!! Mie olin ihan läpimärkä. Ei se mitää... Täs helteessä otan ton käsittelyn ihan mielellään. Ja kuka nyt sattuu miun muksut tuntemaan, ni tietää et mikä käsittely se on... :D

Ja nyt on niin kiva istuu ja möllötellä täs gazebossa kun lämpötila on vihdoinki mukavalla tasolla, ja radiossa soi miun uus lempi biisi. Tietäis vielä mikä sen nimi on ja kuka sen laulaa. Se soi radiossa joka aamu kun ajoin kouluun kauheessa stressissä, ja joka kerta kävelin luokan ovesta sisään niinku et boogie boogie. Joskus elämä on paskaa, so what.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.