IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Dumeeku

Dumeeku

Näillä miehillä mennään!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

pitääxun aina...Torstai 11.05.2006 21:05

Ajattelinpa tänne kirjotella tämmöstä vähän yleisempää juttua, ei henkilökohtasuuksia tms. vaan jotain pientä ja kivaa.

Jääkiekon MM-Kisat on siis meneillään ja oi voi kuinka mukavaa se onkaan. Huomenna on Suomi - USA ja SUOMI VOITTAA!! Oikeasti se ei varmaan voita, mutta sekin johtuu vain siitä, ettei kukaan usko siihen!

Tänään on ollut ihan typerä päivä. Tulin koulusta pois jo 12 maissa, meillä oli pukupäivä, meän ryhmä oli amiksia ^^ sieltä suuntasin kotiin ja olin kotona, niinkun kotona yleensä ollaan. Soitin Ramille niistä sivuhommista ja se jaaritteli taas kovasti. No, ei se mitään. Sitten menin teoriatunnille, missä oli semmonen typerä koe, heh heh, meni aika mallikkaasti. Nyt olen kohta lähdössä kirkkoon, Kamariorkesterin konserttiin. Oikeastaan siellä on varmaan ihan kivaa, koska kirkossa näkee ihmisiä ;> siellä on vaan huonot penkit --> menee pylly kipeäksi.

EN NÄE SALKKAREITA ENKÄ EVERWOODIA!!
No, onneksi eme nauhottaa :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.