IRC-Galleria

Dumeeku

Dumeeku

Näillä miehillä mennään!

Igor? HC Tigers?Maanantai 08.09.2008 22:09

Tänään on sattunu kaikenmoista. Ensinnäkin bongasin lehestä, että HC Tigers hakee uusia pelaajia. Mimmijengiin siis myös. Soitin sinne ja menen keskiviikkona katsomaan niitten harkkoja. Ensin se tuntui tosi hyvältä idealta, mutta myöhemmin juuri kokoon kasatun itsetunnon pikkiriikkiset rippeet romuttu. Kiitos vaan.

Ja sitten Igor. Pikkuinen, musta Igor. Ei tulis ees kalliiksi, ko löysin kirpparilta sen raapimishöskänki. Ois se vaan mukava. Täytyy kai minun se ottaa. 20e maksaa muistaakseni. Että semmosta. Me lähetään sitten Iikorin kanssa Rovaniemelle viikonloppuna hakemaan vähän lätkäkamppeita jos mie sitten menen sinne harkkoihin ens viikolla. Kyllähän mulla huvittais. Saa ny nähä.

Joo ja rahatilanne on tämän kuun lopussa luultavasti ihan olematon, tai siis ens kuun alussa. Että ei varmaan hirveesti jää mania tai en tiiä onko varaa maksaa ees vuokra. No kaippa mulla on mutta sitten eletään kaurapuurolla. Jos vaan nyt saisin töitä. Rukoilen. Valun jo polvillaan pöydän alla. Jos en saa töitä niin itku tulee ja otan lainaa.

Vokki saahaan muuten unohtaa. 1) Se asuu kaukana ja 2) mulla ei oo aikaa sille jos ja oikeastikin JOS alan sitä lätkää harrastamaan enemmänki.

Että semmosta tänään. Vi ses! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.