IRC-Galleria

09062007 2044Lauantai 09.06.2007 23:55

Flawless,

Haa tuo baarityyppi oli jo unohtunut, mutta hänen, minun, ystävä ei. Vaihdoin vaihteeksi maisemaa, ja vietän kesää kotikaupungissani, kotitalossani. Non-verbaali kesä, mutta tekee hyvää. Vaikka tulee sitten puhuttua aika paljon, sen kerran kun sitä puhetta on tullakseen. Syksyllä sitten.
Ennustukset meni nappiin. Taidettiin käyttää serkun kanssa pikkukortteja. Niitä ei oo mukana kotona, ei passaa ennustella, mutta tekee hyvää tämä irrottautuminen.
Monta sanaa upottaisin pähkinänkuorien ja puun väliin. Mutta silti nyt ajatukset on menossa eteenpäin. Helmikuusta on jo aika pitkä aika ja näin mikander juniorin omistajan. Mutta olen pysynyt kaikella tavoin positiivisena Kaikesta huolimatta. Mutta onhan sellaiseenki aina syynsä. En yhtäkkiä muista edes mitä oli se tammikuun olotila, vaikka juuri olinkin palannut Sveitsinreissulta. Pauvres de nous. Toulouse aussi.
Mulla on taas pää täynnä suunnitelmia ja haaveita ja aion niitä järkkäillä. Saatiinhan jo marikan kanssa yhdet järjestettyä, juhannuksen alla toiset. Kivvvaa!
Secret Quandary! oon tainnu rakastua siihen. Mutta hahaa, ei sitä tälle tarvi kertoa ku taputtaa vaan vähän, niin toinen on tyytyväinen. Nyt jatkan matkaa. Katotaan millon löydän tieni taas tänne.

-jul

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.