IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Viva La Bangkok!Torstai 31.01.2008 12:54

Dodii lento finskilla Bkk saapu noin 23(30.1). Sielt nappasin reppuni ja pokkana painelin tarkastuksista ilmaviisumia tai mitaa. Si otin taksin ja keskustaa.
Huh vilkkaan ja ehka vaha oudonki ekan yon jalkee loysin sen mestan mihi olin varannu huoneen, no se huone oli si menny jo ku tulin myohas. Ja ainoo huone mika kokomestas klo03 yol oli jaljel, oli 3ihmisen huone. Siin si vaansin kahe tiskintyton kans et saisinko sen alennettuun hintaan ja ne lopult anto sen mulle 1hengen huoneen hinnal. Tosi mahtavii ihmisii taal ja ystavallisii. Tosin laheskaa kaikki ei puhu taallakaa enkkuu vaik maailman suurin backbacker mesta. Tana aamulla vaihoin normiin huoneeseen.

Ekana yona en saanu yhtaa taal nukutuks vaik oli tosi vasyny? >D 3tuntii makailin ja si menin suihkuun(ai ett' teki hyvaa ku taal jtn 45-50 auringossa) ja seikkailin kaupungil. Si soin aamupalan mika sisalty hintaan. siin sai valita 2kanamunaa keitettyna, sekotettuna, omelettina tai jonai muuna. Otin sekotetun ja si settii kuulu 2paahtoleipaa ja marmelaadii, israeli salad( normi salaatti mis kurkkuu, tomaattii ja jtn jaavuorisalaatin tapasta). Ja vastapuristettu tuoremehu, sai kivasti noist energiaa. Ironisesti aamupalan jalkee ku vaihoin siihe 1hengen huoneesee, mika seki on tosi jees kunnos ni nukahdin ja herasin tos klo15.
Nyt varasin ylihuomiseks junan, bussin ja lautta kyydin koh phangan saarelle etelaan. Sinne 800km matka mutta junas makuutilat ja safkat ja jees maisemat. 10tunnin juna, si patka bussil ja lopuks veneel 4h. Koko setti makso eurois jotain 16euroo.
Nyt menny kyl aikapaljo massii taal vaik en olekkaa bissenbissea juonu tai ostellu mitaa. Taksikuski vaha kusetti ja maksoin melkei tuplahinnan(maksoin 30min matkasta about 10e ois pitany 6) mita ois pitany, ja heitti viel kentalt vaaraa mestaa. Si sillon ekana yona yks brasilialainen nainen nimelta Simone opasti mut tanne mestaan.

Nyt mul menny taal joku 23e plus toi juna,bussi ja lautta matka ni yhteensa joku 40e. Saarilla tippuu hinnat ku bungalowit puolet tan nykysen hinnasta. Viel pari paivaa tas mestas. Silti koitan pitaa taalki sen paiva budjetin tiukasti tos 10-12e paiva. Nyt vois safkailla jtn thaikkusafkaa ja si lahtee kiertelee. Kokis maksaa jtn 15senttii euroissa ja bisse jtn 0.5-1e pieni. Ja toi pieni pullo on suomen normipullon kokonen ja taal se iso on 2bissen kokonen. Ja kaiken kukkuraks noi on 6.4%. Iha helveti hyvia bisseja kylla. Ja viskit ja muut myrkyt maksaa 0.75+e pieni pullo.Eli Kuosit saa paalle halvalla kuhan ehtii. Hassusti taal drinkit on tyylii bisseja halvempii usein ku bisseje hinnas puolet on jtn veroa. Suomes baarissa saa hajoille vaikka valkovenalaisesta sen 5-7e taal noi lahtee tosta 1e.
Koitan pidella yhteytta mut alkaa koittako soittaa ku maksaa mulle sikana, mielummi viestii. Lisailen kuvii kuha kerkeen niit nappailee :D (paivitetty 1.2 aamusta)
T:Jesse

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.