IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Moro!Lauantai 02.02.2008 08:28

Jooh kopsasin aika suoraa sahkopostista mita lahetin systerille mutta samaa settia. Rauhoittavaa valil vaha avautua :)

Huh vaha oli janskaa ku massit loppu(kateiset), ni kavin ekaa kertaa nostamas massia. Thaikuks noi automaatit. Tosin noita visa electron, visa, mastercard toimivii automaatteja tyylii 100m valein taalla ni saa nopsaa. Oli vitu iisii. 5tunni paast pitas nopsaa tuktukkiin tai taksiin ja suunnistaa juna-asemalle ja sielt si etelaan. HUh tekee kyl hyvaa paasta pakokaasuista pois.

Nii vitu outoo ku taalki esim voi samaan aikaan tuoksua pakokaasuille, paskalle, hielle, saatanan hyvalle safkalle, tuoreille hedelmille ja tyylii tulla kostee tuuli paalle(Ja samalla +35 VARJOSSA) :D Ei voi kokee suomessa mitaan vastaavaa. Sen huomaa ekana ku tulee lentokentalta ulos et tulee paljo janskia tuoksuja su muuta. Tottuu tosin tohonki tosi nopsaa. Ja kerjalaisia/riivaajia/ukottajia/myyjia kans tulee kokoajan puhumaan ja koittamaan myyda mita vaan tyylii kokoajan. Niihinki tottuu tosi nopsaa ja nykyaan niitte jorinaan ja vineen ei laita yhtaa huomiota. Neki huomaa sen ja lopettaa nopsaa. Iha jees parta alkaa olee ja vaha ruskettunukki jo. >D En oo vielkaa loytany aurinko voidetta. Parista Seven Elevenist(normi kauppa mita taal 100m valein) koittanu katella mut loytany. Eikoha tas kerkee.

Tuli eile otettuu ekaa kertaa kunnon kannit niin sanotusti :D Hirveesti erimaista jengia mutta lopulta paadyin ottamaan bissee koko yon 2irlantilaisen muijan ja 1lontoosta olevan yksinhuoltajan kanssa(sil 10v skidi messis ja tuli just 1kk reissulta Koh Phanganilta, MINNE OON JUST MENOSSA) Siina puheltiin kaiken nakosta ja pelasin sen skidin kans biljardia jtn 3 pelia(2-1). Si opetin sille skidille guitar heroo :DDD Se sama peli mis kitaraa rampytetaa mika mul himas taal. Nyt toi sama skidi tuli tohon vieree puhuu siis ku kirjottelen tas ny :D Sen mutsi viel nukkumas. Ite menin nukkuun joskus 6aamulla ja ne irkut vittuili etta, eks finskit ookkaa kovia ottamaan. Koitin siina si selitella etta mulla tiukka budjetti ja ei viitti tuhlaa enempaa. Ainii kaytii joskus klo 04 yolla hakemas viel tuolta yhesta kadun baarista viel Bugetti, mita siemailtii taal meija guest house aula/baari/ravintola/olkkarissa :D Iha saatana voimakasta pitaa sanoo. Thaimaalainen Bugetti siis tehtiin niin, etta otetaan ampari, se tayteen jaita. Sitten sinne 0.5l viinaa(viskia, pontikka tai mita saatavilla), kokispullo tai pari ja 1pullo redbulliii. Oli tosi hyvaa, tosin siina oli tulti jo 5h otettua bissea et uppos varmaa siks nii iisii. Sanomattaki selvaa, etta ruoka iha saaaaaaatanan jeees taalla. Ei oo tullu viel huonoo safkaa vastaan. Yleensa tilannu jonku kana setin riisilla ja erilaisilla vihanneksilla. Valil tulisena, valil sweettina.

Tas chillaan pari hassuu tuntii, kerailen kamat ja itteni :D Ja sitte matka jatkuu. Saa naha kui helveti iso se Bangkoki main railwaystationi sitte on ja mite sielt loytaa mitaa. HUh tuli pitka setti mut kiva kirjotella ja avautuu :D
T:Jesse Kuronen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.