IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

12more daaaaayyyyysss >(Lauantai 23.02.2008 09:55

YYberpoks!

Helveti rankka matkustus taas takana. Perjantaina paivalla 2.30pm lahti lautta koh taolta takas mantereelle ja sielta Bangkokkii back. Lautta kesti joku 4-5h ja dosa joku 10h yht.

Merenkaynti oli aika perseesta, jengi laattaili kilpaa ku laivan kokoset aallot heitteli aika hyvin. Itel ei oo hirveesti ikin ollu merisairautta ni selvisin pelkastaa hajoilemalla. Dosa matka oli kans aika hajoiluu ku kuski veteli perus taysii montuista su muista ja 4australialaisen jannu kans hajoiltii siel iha takana ku paat tyylii hakkas kattoo. Etta unesta ei ollu tietoo hirveesti tol matkal. Safkapysakil, etittii yhe jenkin kans ympari chumpohni kaupungii kauppaa mika myis bissee. Tahan mennessa thaikuis ei tarvinu kavella 10-20metrii max et loytaa bissee... Nyt kaveltii, joku 45min. Mut si se bisse maistuki ja tuli oltuu iha kivois loppu matka.

Bangkokis nappasin taxin ja heitti mut kaaostielle mista kavelin Rambutriroadille,mis taa mu vakkari mesta. Rentoo ny taalla ku ei oo ekaa kertaa mestoilla. Iha erilaista ku ei oo samanlaista hajoiluu ku Thaikkuhin saavuttaessa ekaa kertaa.

Aksu jaksanu menna sille paluulennolle vaa lahti sen "muijansa" kans koh phanganille fullmooneihi ja sano ostavansa uuden paluulipun. Tostaki olin nii varma ku se ekaa kertaa sano, etta sil aikaa thaikuis 2viikkoo... Vittu se riita mihinkaa :D

Alkaa olee budjetti aika finito. jtn 50e eli 2500bht jaljella ja bangkokis asumine vitu kallista. Sunnuntaina pitas saapuu peri hyvinkaalaista jannuu ketka tapasin koh taolla. Niitte kan si Laosis pyorahtamaa, mm visa runi tekemassa. Onneks Bkksta ku paasee pois ni hinnat romahtaa. Varsinki pohjois-thaikuis ja Laosis.

Taidampa nappaa jonku 100-200e pikavipin viel loppureissust mil ostaa tuliaisii. Ja hajoilla sille sit himassa. Ai etta mika laja laskuja venaa himas. NOh ei jaksa viel kiinnostaa :)

En jaksa vielkaa uppii kuvii, vois tossa yolla tulla uppiin. Ainii siis kyl huomaa et joissaki asioissa hinnat romahtaa ja kasvaa vitusti ku tanne Bkk taas saapu. Netti makso Koh Phanganilla 3bht/min ja nain siis 60min=180bht... taal saa 20bahtilla 1tunnin ja jos yolla on netissa. ni 5bahtilla tunnin :D Mut joo asumisen kustannukset triplaantu ekana yona taalla. Normisti varpaa tuplasti ainaki enemma ku saaril.

12more daaays anymoooreee. NOU MYGAAAAD!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.