IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Suomi kutsuu >(Maanantai 03.03.2008 09:47

Tulinpaha viel kirjottelemaa.

Jooh eiline meni aikalailla bilettaessa ku vika ilta jarnon megessa. Se painu tos aamusta Laosin suuntaan. Itel lahtee vissii bussi Bangkokkii vast yolla, et joudun taal venaamaa paivan ja illan. No mielummi taal kun, etta lahtisin viereiseen kylaan ja sielta bussi. Ei jaksa hirveesti enaa vaihella busseja.

Eilen paivasta sattu kans yks harskeimmista jutuista kokoreissun aikana. Oltii joenvarrella ottamas arskaa ja kiskomas bissee. Kun yks poliisi alkolahestyy meita. Oltii kuumottuneita ja luultii et ollaa tehty jtn vaarin. No se vaa rupes kyselemaan kaikkee paskaa ja kysy jarnon puhelinnumeron. Si se kutsu meijat ottamaa bissee. Sanottii et kaydaa eka guesthoussis suihkus sun muuta. Noh se sano et heittaa meijat autollansa. Sit autossa ku kytta oli meita kuskaamassa se saatanan jatka tarttu jarnoa kasseista ja alko hihittelemaan ihan saatanan homomaisesti. Viimeistaan siina selvis, etta se olikin homo. xD Noh lahettiii hanee ja mentii guesthoussii vitu nopsaa piiloon.
Kesti joku 1h ni se aija tuli meija guesthoussiin ja meija huoneeseen. Se taas alko hiplaamaan jarnoa ja koitettii selittaa et ollaa heteroita. Ei se oikee hokannu mut lopulta saatii ajettua se pois.

Etta sellane tapaus. Joo saapaha naureskella tolle himassa ku muistelee reissua :D

Hajottaa kyl vahac miettii tota bussimatkaa. Kestaa tod nak 10-14h et aargh ja jos on taas sellane polvetsuussa bussi taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.