IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -
Huh ku on helvetinkilliolotilamoinenmukavastakaukanaoleva. Darrassa pohjoisthaikkujen pikkukylasta lahimpaan vaha isompaan mestaan bussilla, sielta 14tunnin bussimatka Bangkokkii. Tos 1h si saavuin tanne.

Hyokkasin heti BURGER KINGIIn xD safkannu pohjoisthaikuis riisikanaa, riisipossuuu, padthaita, kaikkee nuudelisekotuksii ja perus thaikkuruokaa pariviikkoo putkeen. Ni oli pakko saada jtn kunno hamppari mättöö. DOUBLE WHOPPER WITH BACON AND CHEESE ateria lahti siit. Ai jumalaAuta ku oli hyvaa. Nyt tas perus green house guesthoussin nettitiloissa ja jumitan. Vitun vasyny olo(dosassa saanu tuntiikaa unta) mut ei raaskis ottaa huonetta jonku 6tunnin ajaks. paival keskustaan ostoksille viela ja sielt si lentokentalle. Funtsin et jos koitan siel saada vaha unta ennen lentoo. Ku lennol taas ilmaset bisset ja viinat et tulee varmaa otettuu muutama hassu.

MBK(thaikkuje suurin ostoskeskus) sinne suunnistan varmaa tos paivalta ekana. SIelt parit farkut, taal samat farkut mm, dieselin mita suomes maksaa 10-15e... et niit parit nappaan megee ja muut vaatetta. ja mahd jokune pullo vetta vahvempaa. Tosin paskempi homma et saa tuua koneesee max 1l vakevia... :( pitaa valita tarkkaa mita myrkkya ottaa messiin. Mekkalaa ainakin ja jtn 70-80rosenttista vois nappaa kans. Kuulin juttua, etta kaarmeviinaa ei saa tuoda suomeen mutta voisha sita koittaa.

Vois viela parit kuvat uppiii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.