IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

chicos stalingradosSunnuntai 09.12.2007 17:47

joskus tapahtuu siistejä juttuja.

yksi sellainen sai alkunsa, kun kuuntelin tässä päivänä eräänä ylex:ltä nuorten naisten menevää rokkia. reipas räntäntänttä kuului stalingrad cowgirlsille - bändille, jonka videon olin nähnyt ja jonka jäsenien tiesin tulevan kaukaa tuntureilta. muistin myös lukeneeni jotain läppää näistä mustahiuksisista ja kuvissa iloisesti irvistävistä tyttösistä imagesta. ehkä myös rumbasta ja soundista.
joka tapauksessa, ajelin hyvällä fiiliksellä kotiin. ajattelin, että on todella siistiä että kolmella lapista tulevalla tytöllä voi olla niin paljon munaa soitossa. vielä kotonakin yleisradion taajuudelta kajahtanut reipas girl power jytisi mielessä. mokoma ralli oli jäänyt soimaan päähän.

viikko eteenpäin, ja istun katsomassa tyttöjen soundcheckiä. tampere talon tarjoamat voileivät ja limunaadi meinaavat mennä väärään kurkkuun, kun stalingradin chiksit vetävät kunnon ensisoinnut. siihen asti saatoin vielä rauhassa mutustella ilmaisia virvokkeita, olivathan chekkaukset olleet vain sitä perus "yks-kaks-kolme, kuuluuko kuuluuko?" mikrofoniin huutelua ja satunnaista soitinten virittelyä.

mutta kun säädöt loksahtivat kohdilleen ja miksaaja pyysi tyttöjä kokeilemaan kunnolla, meikäläisen suu loksahti auki. mimmit rykäisivät kipaleen 'you won't get it', ihan tosta noin vaan, sillälailla testimielessä.

damn.

pari tuntia myöhemmin neitien oli aika pistää myös muille kuin allekirjoittaneelle kertaheitolla luuta kurkkuun. sillä aikaa kun satapäisen yleisön läpi virtasi kylmät väreet, eetu heitteli tähtösille lavan takaa uutta vesipulloa.

tiesin kyllä vielä jossain vaiheessa näkeväni tytöt livenä, mutta tapa jolla kaikki tapahtui tuli kyllä ihan täytenä yllätyksenä. mutta eipä sillä, oli pirun hauskaa! tuskinpa jäi viimeiseksi näkemäkseni stalingrad cowgirlsien keikaksi.... varsinkin kun basistikin sattui vielä olemaan sen verran hyvä. ei hitsi.

rekommenderar!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.