IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

yllätys äidille!Lauantai 15.12.2007 22:50

viikkojen salaiset suunnitelmat ja kyräilyt armaan äitimuorin pään menoksi toteutuivat tänään. äippä saapui kotiin tampereen ostosreissultaan siinä uskossa, että pääsisi rauhassa keittelemään
kahvia, vetämään villasukat jalkaansa ja ihmettelemään saksalaisia rikossarjoja sohvan nurkassa.

kävi kuitenkin jotain ihan muuta, sillä kun pöllämystynyt mutsi asteli kynttilöityyn olohuoneeseen, laaja lähipiiri ryhtyi hoilaamaan paljononneavaata. yllättävän vastaanoton sekä ehkä myös laulannan jälkeen oli vuorossa meidän neljän lapsen vääntämä ruhtinaallinen illallinen. pääruokaa edelsi oikeaoppisesti alkusalaatti, ja syömingit päättyivät aperatiivien kautta viiden kakun jälkiruokaan.

oli ilo nähdä äidin ilosta vääristämät kasvot. yleensä hyysäämispuoli menee toisin päin, joten viiskymppinen ulla on juhlansa täysin ansainnut. : )

tässä on ruokien lisäksi ollut myös juomapuoli kunnossa. tätäkin kirjoitan 'lievässä' nousussa, joten... hmm. saas nädä mitä illasta tulee. :S

RAIRAIRAI JA HÖLKYN KÖLKYN! 50VEE, VITUN JEE....!!!

:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.