IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

voivoiSunnuntai 10.02.2008 15:03

ryhdyn kiertolaiseksi, kulkuriksi!

perjantaina sieltä duunipaikasta soitettii ja käskettii maanantaiksi helsinkiin töihin. olin että jee! sitten soitin pulkkiselle, juholle ja siskolle ja ilmotin että tuun maanantaina punkkaa. ne oli kaikki että "jee".

mutta ei hätää. onneksi oon hyväryhtinen ja siivo nuorimies, musta ei ole vaivaa! osaan sanomattakin tiskata, imuroida, pistää pyykkiä koneeseen ja tehä voileipiä. en myöskään aio käydä tappelee kaukosäätimestä, valittaa itunesista soitettavasta musiikista tai marista huonosta sohvapaikasta. siinäpä vasta unelmahengari!

heti huomenna laitan hesariin ilmoituksen. haluan kivan kämpän: mukavan ja viihtyisän yksiön, mieluiten sieltä 20-30-lukujen vaihteesta, isoilla ikkunalaudoilla, lautalattioilla, jugend höysteillä ja holvikaarilla. eikä tarvi ees olla eirasta! ei, oon paljon vaatimattomampi: myös kamppi, kruununhaka tai etu-töölö kelpaa. heh.

tai sitten vaan asun kaukana idässä solukämpässä jonkun venäläisen ja narkkarin kanssa, laahustan päivät pitkät kontulan ostarilla fubut jalassa steen1:stä kuunnellen. voi hurjale!

saas nähä kui kollin käy!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.