IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä
tästä se taas lähtee, kiertolaisen maleksinta muiden nurkissa osa 2/3.

viime viikko meni kivuttomasti siskolla etu-töölössä ja pulkkisella siinä kampin ostarin vieressä. tällä kertaa ostin kuitenkin hkl:n seutulipun, sillä kelasin punkkaavani valtaosan viikosta täällä espossa juhon riesana. onneks osaan käyttäytyä ja juho on siivo mies itsekin, niin ei voi tulla yhteentörmäyksiä (3 min ovesta astumiseni jälkeen söin siltä jo aimo annoksen spagettia ja sipulitonnikala-kastiketta, eikä suolaa ollut todellakaan pistetty tarpeeksi).

viikonlopun pyhät pyörähti mukavasti ja nopeasti. tulin torstai-iltana lahteen, ja perjantaina istahdin aamusella parturikampaamon tuolille. sivuilta ja päältä lähti tukkaa, mutta takapiiskaa jäi niin paljon että voisin päästä JESSEen kolmanneksi jäseneksi. uusi risu niskassani talsin suurhallille, jossa vanhoilla oli tanssit. bongasin tutut ja näteimmät puvut, ja menin kotiin.

perjantai-ilta noudatti samanlaista käsikirjoitusta kuin koko viikonloppukin: ei valvomista vaan aikaisin nukkumaan, ei alkoholia vaan kahvia, ei herkkuja vaan paljon liikuntaa. tapahtuipa siinä lauantai-iltana sellainenkin ihme että pääsin tänä talvena ensimmäistä kertaa kunnolla ulkojäille pelaamaan jääkiekkoa. oli niin hienoa että melkein meinasi itku päästä. kyyneleet ei olleet kaukana seuraavana päivänäkään, kun plusasteet oli sulattaneet mokoman jään pelkäksi sohjoksi. näinköhän pelailut on tältä talvelta pelattu? toivottavasti ei (kasvihuoneilmiölle sellaisia terveisiä että haistappa vittu).

tällä viikolla on duunia maanantaista lauantaihin. viikonlopuksi pitää mennä taas lahteen, kun sunnuntaina muotoiluinstituutti järjestää avointen ovien päivän. ennakkotehtävät polttelevat mielessä ja pursuan ideoita, joten mahdollisen tulevan opinahjon tsekkaaminen ei ole laisinkaan huono idea. muuten arki on tosissaan aherruksen täyteinen, paitsi että keskiviikko on sentään vapaa. silloin kelasin käyväni juhon kanssa leffassa, se kun on mulle yhden näytännön velkaa. vaikka on tässä jo tullut aikalailla katseltua filminpätkää hämyisissä saleissa.**

ps. kävin tänään ennen töitä lauttasaaressa allekirjoittamassa asunnon vuokrasopimuksen. hauska mies hienossa puvussaan lupasi, että voin mäjäyttää muuttolaatikkoni kruununhaan lautalattioille viimeistään 1. päivä ensi kuuta, mutta että muutto saattaa tulla jopa aikaisemmin kysymykseen. se tarkoittaa, että todellisia kulkurin päiviä olisikin yhdeksän sijaan jäljellä enää... no en tiedä, parhaimmassa tapauksessa neljä! jos siis oletetaan että pääsisin jo ensi viikon alussa roudaamaan kamaa sinne kulmakadulle. höh, katsotaan, katsotaan.

**= unohdin mainita, että istuin sekä viime perjantaina että toissaviikon sunnuntaina leffassa. ensiksi mainitulla reissulla projektori pyöritti tulevaa oscar-rohmua, cohenin veljesten mestariteosta 'menetettey maa'. aivan pirun hyvä! ja eikä se sunnuntainenkaan raina jäänyt paljoa pekkaa pahemmaksi: 'american gangster' oli russelcrowneineen ja denzelwashingtoneineen vähintään neljän tähden kamaa. vähintään.
niin että olipa uskomaton viikko! kaksi superkovaa elokuvaa viiden päivän sisään? huhhuh. ja lisää on luvassa: pitäisi mennä katsomaan ainakin a.j. "lostin luoja" abramsin 'cloverfield' ja kehuttu westerni 'jesse jamesin salamurha pelkuri robert fordin toimesta'.
ihan vaan näin btw.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.