IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

from heaven to hellMaanantai 28.04.2008 21:10

viikonloppu lahessa oli jees. lauantaista kirjottelinki jo, paitsi että menin illalla leffaan. kävi meinaan semmonen homma ettei juhon porukat jaksanu lähtee arpoo valkokankaan eteen, ja jottei jo ostetut liput olis menneet täysin hukkaa ni ilmottauduttii juhon kaa vapaaehtosiks. raina oli 'there will be blood' , ja sen nähtyäni leffan vois uudelleen ristiä nimellä 'there will be oscars'.

siivosin eilen yllätykseks veljeni huoneen, joka vaatekasoineen ja pölyvuorineen muistutti lähinnä taistelutannerta. imuroin ja pesin sen lattiat, järjestelin kamat, pyyhin pölyt ja viikkasin kuteet kaappiin. siinä oli päivän hyvä työ.

kristillisen kiltti sunnuntai jatku astetta rajumpana menona, ku mentii illalla pelaa kisiksee futista. meitä oli jotain neljä jäppää ja haastettii arabit pelaa. oli kyl iha vitun kovat väännöt, ne on taitavia ne tummahipiäiset.

nyt oon sitte taas stadissa käärimässä seteliä. toivoin äsken että joku olis tullu potkimaan mua munille. ei kiinnostais paskaakaa arpoo nyt duunissa, varsinkaa ku katoin keskiviikon työvuorolistaa joka ilmottaa mun huhkivan klo 17.30:een saakka! siis vappuaattona, mitävittua. FUCKING COCKSUCKERS!!!

muutenki tää pelleily on nii perseestä ku olla ja voi. vois melkeen lähtee takasi hennesille duunii, jollei toi stokka-keissi nyt natsaa. tää elektroniikkapaska on nii vitun tylsää ja paskaa et voi vitun vittu.

VITTU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.