IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

voitin tänään jopon.Tiistai 24.06.2008 02:48

jep, soneralta soitettiin aamutuimaan. olin kuulemma osallistunu joskus johonkin arvontaan (aha) ja nyt ne halusivat tietää osoitteen mihin toimittaa fillari. puhelun jälkeen googlettelin jopon kuvia, ja ihan kivan näkönen kaupunkipyörähän se on. mietin vaan sitä, että jos ja kun en oo paikalla kun palkinto saapuu, niin mihinköhän ne meinaa jättää sen? rappukäytävään oven ulkopuolelle? hmm.

ruisrockista otettiin myös tänään yhteyttä. sekin oli kiva puhelu, kun sain kuulla olevani oikeutettu mediapassiin. ilmaset festarit on näin pers'aukiselle jees. enää tarvitsee vaan miettiä, millä ilveellä raahaudun turkuun. edestakainen kyyti raiteita pitkin maksaa vajaa viiskybää, joten fuck the train. oliskohan kellään tiedossa suunnitelma b:tä?

huomenna on tän viikon ainoo vapaapäivä. tai näennäisesti vapaa, olis aika paljon juttuja hakattavana läppärin kovalevylle. jos oon reipas ja uurastan aamupäivällä, voin alkuillasta noudattaa jo ennalta sovittua suunnitelmaa ja safkata pizzaa juhon, laten ja johannan kanssa. jos taas oon laiska... no, silloinkin noudatan sovittua suunnitelmaa. hähhää!

päätä kutittaa vitusti, vaikka kävin äsken suihkussa. taidan raapia sitä ja katella, mitä paskaa telkkarista tuleekaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.