IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

jeesjeesLauantai 16.08.2008 04:13

oon kirjottanu uudella läppiksellä ihan vitusti. nytkin kun kävin lahessa vääntää duuneja, junamatkat suju ennätysnopeesti näpytellessä. oikeastaan kaivan tän esille aina kun on vähäänkään luppoaikaa: bussissa, autossa, kahvilassa, tädillä kyläillessä (heh). työnarkomaisuutta vai ajan maksimointia? pitää seurailla ettei mee överiks.

mulla on olemassa oma hoviparturi lahessa. sen nimi on tiina, ja me juoruillaan aina kuulumiset kun käyn pätkäsemässä hiuksiani. vähän ku jossain tv-sarjassa. no, anyway, tänään taas juoruiltiin. se kerto lähtevänsä miehensä kanssa egyptiin, ja mä kerroin päässeeni duuniin is urheiluun. höpinöiden lisäks tukka lyheni reilusti! en ees huomannu, vaikka istuin ihan siinä peilin eessä. miehet ei kai osaa tehdä kahta asiaa yhtä aikaa, mut naiset osaa: tiina pölötti ja leikkas. leikkas muuten vitun hyvin, oon tosi tyytyväinen. nyt kehtaa taas mennä myymään tietsikoita ja telkkareita.

mitäs muuta? johanna soitti mulle tänä aamuna ja sanoi ostaneensa läppärin. lupas keittää kahvit, jos käyn asentaa sen sille uusavuttomalle uivelolle. noeivaan, tottakai mä installoin sen, heti kun pääsen töitä. meen huomenna (tänään) kasiin (voivittu) ja pääsen kahelta. todennäköiset päiväunet saa siis jäädä, jos asentelen konetta. toisaalta saan siellä taka-töölössä myös kahvia, hmm... aika +/- 0.

huomenna on myös panun tuparit. jätkä on muuttanu tohon sillan toiselle puolelle kallioon, johonki päin flemaria. tiedossa on kuulemma perusdokauksen lisäks silmänisku-murhaajaa ja pikkusuolasia. varmaan hauskaa.

nyt mä käyn nukkumaan, etten oo huomenna ihan lyhty sammuksissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.